23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU  22:30  AKDENİZ BELEDİYESİ GELECEK 5 YILIN ROTASINI BELİRLİYOR  22:28  TALAT DINÇER, “ÜLKEMIZ GENELINDE TOPLAM KAÇ TANE ENGELLI VATANDAŞıMıZ IŞSIZDIR?”  13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU 

Kaymakam Nazlı Korona virüsü hep birlikte yenebiliriz
   

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Silifke’de faaliyet gösteren meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelip, korona virüs tedbirlerine daha çok dikkat edilmesi için desteklerini istedi.

 
   

Kaymakam Namık Kemal Nazlı başkanlığında Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıya Silifke’de faaliyet gösteren meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Nazlı, “Her geçen gün artan korona virüsü yenebilmemiz ve düşük riskli bölge olabilmemiz için hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Mersin turuncu bölgeden kırmızı bölge konumuna geldi. Kırmızı bölge demek çok riskli bölge anlamına geliyor. Bizler bölgemizi mavi yani düşük riskli bölge yapabiliriz. Bu hem Silifke halkı hem de esnaflarımız için çok önemli” dedi. Nazlı konuşmasının devamında, “Korona virüsle mücadele kapsamında ilçemizde yapılan Dinamik ve Tematik Denetimlere başta ticaret odası, meslek odaları olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının katılımı önemli. Bu kurum ve kuruluşların azami seviyede destek vermesi ve üyelerine bu doğrultuda bilgi vermesi, gerekli uyarıcı broşürlerin hazırlanması ve işyerlerine halkın görebileceği şekilde asılması gerekiyor. Böylelikle hep birlikte çok daha fazla kişiye ulaşıp, korona virüs tedbirlerine azami şekilde uymalarını sağlayabiliriz” ifadelerini kullandı. Yapılan toplantının ardından başta Silifke Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları çeşitli sosyal medya hesaplarından korona virüse karşı uyarıcı ve bilgilendirici yayınlar yapmaya başladı.

 

 

kaynak:iha

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 


  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA