13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

SERDAR SOYDAN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ
   

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Ortak akıl ile bilimsel yöntemleri pusula edinmeden, kent dinamikleri ile istişare etmeden bu kentte hiçbir şeye çözüm bulamazsınız. ‘Ben yaptım oldu’ mantığı ile yol almak kesinlikle mümkün değildir.” dedi.

 
   

Seçim süreci boyunca vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Akdeniz’deki Çiçek Pasajı ve Silifke Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaflara da ziyarette bulundu. Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak ile beraber esnafın talep ve önerilerini dinleyen Soydan’a beraberinde AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Cumhur İttifakı il ve ilçe teşkilatları da eşlik etti. Yoğun ilgi ile karşılaşan Soydan, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirip, çocuklara da hediye dağıttı.

“SORUNLARI KISA VADEDE ÇÖZMEK ZORUNDAYIZ”

Tüm ziyaretlerinde Mersin’e çözüm odaklı bir yönetim modeli getireceklerinin altını çizen Serdar Soydan burada yaptığı açıklamada da, “Ortak akıl ile bilimsel yöntemleri pusula edinmeden, kent dinamikleri ile istişare etmeden bu kentte hiçbir şeye çözüm bulamazsınız. ‘Ben yaptım oldu’ mantığı ile yol almak kesinlikle mümkün değildir. Bunu, çok uzağa gitmeden şehrin merkezinden, tam da bu noktalardan anlayabilirsiniz. Bizim amacımız belli, Mersin’in sorunlarını kısa vadede çözüp, her alanda üst sıralara çıkarmaktır.” dedi.

“AYRIM YAPMADAN HERKESE ULAŞACAĞIZ”

Soydan, “Ezbere yapılan çalışma yöntemleri bu şehrin sorunlarına cevap bulmaz. Her adımı doğru hesaplamak gerekmektedir. Görev süresi olan 5 yıllık süreci değil daha uzun yılları planlamak zorunludur. Mersin’de başarının anahtarı koordineli çalışma ile gerçekleşir. Biz göreve geldiğimizde hiç kimseyi ayırmadan, kimseyi belediye imkanlarından mahrum bırakmadan hizmet vereceğiz.  Sokak sokak, köy köy herkese ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.

“MERSİN’DE MUTLULUĞA ÖNEM VERİYORUZ”

Mersin’de mutluluğa ve huzura önem verdiklerine vurgu yapan Serdar Soydan, “Bu anlamda da ayırmadan ayrışmadan, herkese her kesime kulak veriyoruz, taleplerini ve önerilerini dinliyor, not alıyoruz. Bunu yaparken de kimsenin dünya görüşüne, siyasi düşüncelerine bakmıyoruz. Şehrimizi her alanda olması gerektiği yer olan zirvelerde görmek için birliğin gücünü önemsiyoruz. Umuyorum ki 31 Mart’tan sonra canla başla çalışıp üretken belediyeciliğin nasıl olduğunu tüm kente göstereceğiz.” diye konuştu.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA