13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

MEZİTLİ’DE DEMOKRASİ KONSERİ
   

Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen demokrasi konserinde pop müziği sanatçısı Betül Demir sahne aldı.

 
   

Menderes Mahallesi, Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen konserde sahneye çıktığı anda enerjisiyle büyük alkış alan Demir, seslendirdiği şarkılarla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.Demokrasinin coşkulu atmosferinde, Betül Demir'in sesiyle birleşen kalabalık, gecenin ilerleyen saatlerine kadar unutulmaz bir müzik şöleni yaşadı. Sahneye eşi Sembol Tarhan ile birlikte çıkan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Betül Demir’e çiçek takdim etti.

Mezitli Belediyesi Bağımsız Başkan Adaylığına yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Tarhan, alanda bulunan halk tarafından büyük alkış aldı. Konuşması; “Mezitli’nin başkanı Neşet Tarhan”, “Mezitli seninle güzel” şeklinde sloganlarla kesilen Başkan Tarhan; “Makam sevdalısı değil, Mezitli sevdası ile size hizmet verdim. Alnım açık, başım dik olarak huzurunuzdayım.Göreve devam etmek ve bir dönem daha görev almak üzerePartime başvurumu yaptım.Bütün anketlerde önde olduğum açıklandı,İlçe örgütümüz oybirliği ile iki önemli karar aldı, birincisi temayül yoklaması ile adayın belirlenmesi, alınan 2.ci karar ise benim aday belirlenmem yönünde idi, bu iki karar da yok sayıldı.Başkanlık dönemimdeki hizmetlerimizi çoğunuzbiliyorsunuz.Bütün personelimizle canla başla, büyük bir gayretle size hizmet verdik.Son aşamaya kadar sürekli anketlere göre yeniden Mezitli adayının değerlendirileceği söylemine karşın değişiklik yapılmadı.Kısa zaman önce aday gösterilmediğimi şaşkınlıkla öğrendim.Bir konuyu anlayamıyorum;Halkın tercihi, ilçe örgütünün kararları neden yok sayılıyor. Kamuoyu araştırmaları neden yok sayılıyor. Genel merkezimiz hangi tercihi hangi yöntemle yapıyor. 4 milletvekilinden üçünün görüşü niçin alınmıyor. Bunun için bir gerekçesi var mı?Bu açıklamayı beklesem de alamadım.Ve sonunda; 1 Nisan'a kadar, sadece parti üyeliğinden geçici olarak ayrılmak zorunda bırakıldım, Sosyal demokrat kimliğimle Bağımsız olarak sadece ve sadece size güvenerek yola çıktım.Bağımsız olarak adaylığımı ilk defa huzurunuzda açıklıyorum.En üst makam halkın makamıdır! En güzel, en güçlü ittifak halkın ittifakıdır. Yarınlar fikri ve vicdanı hür insanlarındır.Hepinizi saygıyla sevgiyle kucaklıyorum.” ifadelerini kullandı.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA