13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

SOYDAN: “MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK”
   

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Anamur, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerine çıkarma yaptı. Halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Soydan, ilçedeki sorunları da yerinde inceleyerek, “Dersimize çok iyi çalıştık. Bölgedeki içme suyu, altyapı ve kanalizasyon sorunlarının farkındayız. Mersin’in kaybedecek 5 yılı daha yok” dedi.

 
   

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Anamur, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerine çıkarma yaptı. Halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Soydan, ilçedeki sorunları da yerinde inceleyerek, “Dersimize çok iyi çalıştık. Bölgedeki içme suyu, altyapı ve kanalizasyon sorunlarının farkındayız. Mersin’in kaybedecek 5 yılı daha yok” dedi.

Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılanan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Anamur, Aydıncık ve Bozyazı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Mersin’i değiştirecek, temel sorunlara çözüm bulunacak nefes aldıracak hizmetlerinden de söz eden Serdar Soydan, 2024 yılı yerel seçimleri için destek istedi. İlçe gezilerinde Soydan’a Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Cumhur İttifakı il ve ilçe yöneticileri ile bölgedeki muhtarlar da eşlik etti.

“BÖLGEDEKİ EN BÜYÜK SORUN İÇME SUYU”

Serdar Soydan, Anamur’da yaptığı konuşmada “İkinci bölgemizdeki sorunlara çözüm bulmalıyız. Anamur’daki içme suyu problemini hepimiz biliyoruz. Su bizim temel ihtiyacımız. Sadece burada değil Bozyazı ve Aydıncık da aynı dertten muzdarip. Bu konuda çalışmaların hız kazanması gerekiyor. Öte yandan Anamur’da düşürülen yol ağı konusunda da hız kazanacağız. Bizimle birlikte o yollar tekrardan genişleyecek ve asfaltlanmayan yollar kalmayacak” dedi.

“GÖREVİMİZİ ORTAK AKIL VE BİLİMLE YAPACAĞIZ”

Anamur’da hal kompleksinin tamamlanması gerektiğine de dikkat çeken Soydan, “Göreve gelmemiz halinde bu konuda da hızlı hareket edeceğimizin ve mağduriyeti sona erdireceğimizin bilinmesini isterim. Ayrıca talepleri dinleyince bizim Anamur’a bir kültür merkezi bir de otogar borcumuz olduğu görülüyor. İstişare halinde, ortak akıl ve bilimle bu görevimizi de ifa edeceğiz. Aydıncık’taki alt yapı problemi ve arıtma sisteminin hayata geçmesi için de incelikle çalışıyoruz. Bu bölgede sosyal projeler noktasında hissedilen eksikliği de gidereceğiz. Biz durmuyoruz. Ekibimizle birlikte ilçe ilçe, köy köy dolaşarak bölgenin önceliğini sıralıyoruz. Çözüm odaklıyız. Geliyoruz” diye konuştu.

“BİR KESİMİN DEĞİL HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM”

“Biz dersimize çok iyi çalıştık” diyen Soydan, “Ezberlenmiş cümlelerle karşınızda değiliz. Eğer bu kadim kentimizde başarı istiyorsak ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetinin koordineli bir şekilde tek yürek olması gerekiyor. Bu 3 sacayağını tamamlarsak Mersin’in dört bir köşesi hizmetle tanışacak. Sadece bir sahil bandına hapsedilmiş yinelenmiş çalışmalar yapmak, en temelde Mersin’i birçok şeyden mahrum bırakmak anlamına geliyor. Mersin’in sosyal hayatını esaretten kurtaracağız. Bu düşünce yapısından ivedilikle uzaklaşılması gerekiyor. Biz her bölgeye, her mahalleye, her kesime ulaşma hedefindeyiz. Bir kesimin değil, herkesin belediye başkanı olmak gayesiyle yola çıktık” ifadelerini kullandı.

 

 

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA