13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZYİĞİT: “KENTİMİZİ DE KENTİMİZE HİZMET ETMEYİ DE SEVİYORUZ”
   

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Geride bıraktığımız 5 yılda Yenişehir`de önemli işler başardık, ilkelere imza attık. Yenişehir gelişmeye devam edecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ilkelerine bağlı kalarak kentimizi daha da ileriye taşıyacağız. Kentimizi de kentimize hizmet etmeyi de seviyoruz” dedi.

 
   

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Geride bıraktığımız 5 yılda Yenişehir`de önemli işler başardık, ilkelere imza attık. Yenişehir gelişmeye devam edecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ilkelerine bağlı kalarak kentimizi daha da ileriye taşıyacağız. Kentimizi de kentimize hizmet etmeyi de seviyoruz” dedi.

Başkan Özyiğit, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile birlikte Yenişehir`de vatandaşlarla bir araya geldi. Yenişehir`in en yoğun bölgelerinden olan Alanya Sokağı ve Forum AVM civarında vatandaşlarla buluşan Özyiğit ve Başarır`a, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer ve CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç eşlik etti. 

Bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden Özyiğit ve Başarır, Yenişehirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yenişehir`in gelişmeye devam edeceğini belirten ve desteklerinden dolayı ilçe halkına teşekkür eden Başkan Özyiğit, şunları söyledi:

“Geride bıraktığımız 5 yılda Yenişehir`de önemli işler başardık, ilkelere imza attık.  Sanattan spora, eğitimden ekolojiye ve elbette sosyal belediyecilik çalışmalarımızla hemşehrilerimizin yanında olduk. Yenişehir Türkiye`nin en gelişmiş ilçeleri kategorisinde. Yenişehir gelişmeye devam edecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ilkelerine bağlı kalarak kentimizi daha da ileriye taşıyacağız. Kentimizi de kentimize hizmet etmeyi de seviyoruz. Yenişehirli hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”  

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA