13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

‘2. MERSİN GENÇLİK FESTİVALİ` BAŞLADI
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.`si düzenlenen ‘Mersin Gençlik Festivali` tüm coşkusuyla başladı. Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda gerçekleşen festivalin ilk gününde dijital aktiveteler, oyun ve simülasyon alanları, masa ve takım oyunları ve deneyim atölyelerinin tadını çıkaran gençler, akşam saatlerinde ise son dönemin parlayan müzik grubu Köfn ve Zeynep Bastık`ın konserleri ile unutulmaz bir akşam yaşadılar.

 
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen ‘Mersin Gençlik Festivali’ tüm coşkusuyla başladı. Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda gerçekleşen festivalin ilk gününde dijital aktiveteler, oyun ve simülasyon alanları, masa ve takım oyunları ve deneyim atölyelerinin tadını çıkaran gençler, akşam saatlerinde ise son dönemin parlayan müzik grubu Köfn ve Zeynep Bastık’ın konserleri ile unutulmaz bir akşam yaşadılar.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenen festivalin ilk gününde her yaştan Mersinli, gün boyu dijital aktiveteler, oyun ve simülasyon alanları, masa ve takım oyunları ve deneyim atölyelerinin yer aldığı alanda gönlünce eğlenmenin tadını çıkardı.

Konserden saatler önce alanı dolduran kalabalık, MC Halil Bal ve DJ Cihan Hatipoğlu performansı ile eğlendi. Etkinlikte DJ Hatipoğlu, Mersinlilere özel hazırladığı 90’ların en sevilen parçalarıyla gençleri coşturdu. DJ performansının ardından son dönemin parlayan müzik gruplarından biri Köfn, ‘Bir Tek Ben Anlarım’, ‘Al Aramızdan’, ‘Güneşe Dokundum’ gibi hit parçalarını Mersinli gençler için seslendirdi. Gecenin finalinde ise, pop müziğin sevilen isimlerinden Zeynep Bastık sahne aldı. ‘Ara’, ‘Mod’, ‘Felaket’, ‘Dargın’ gibi en sevilen parçaları gençlerle birlikte hep bir ağızdan söyleyen Bastık, Mersinlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

ÖZDÜLGER: “KÖFN’Ü MERSİN’DE İLK KEZ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUK”

Gençlik Festivali’nde sahnede Köfn grubuna çiçek takdim eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, “Merhaba gençler. Sevgili Köfn’ü ilk kez Mersin’de bu güzel şehrimizde ağırlıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Köfn sanatçısı Salman Tin de Mersinlilerle ilk kez buluştuklarını belirterek, “Bu güzel karşılama için çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten evimizde hissettik. Mersin’e gelişimiz bizim için ilkti. Buna vesile oluğunuz için de teşekkürler” dedi.

“SİZ GENÇLERİ ÇOK SEVİYORUZ”

Köfn’den sonra ise sevilen sanatçı Zeynep Bastık sahneye gelerek Mersinlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Birbirinden güzel şarkılarını Mersinli gençlerle birlikte seslendiren Zeynep Bastık’a Başkan Vahap Seçer adına Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger tarafından çiçek takdim edildi.

Özdülger, “Sevgili gençler; Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in hepinize ve siz sevgili Zeynep Bastık’a selam ve sevgilerini getirdim. Sizleri burada ağırlıyor olmaktan çok mutluyuz gerçekten. Şehrimiz çok güzel, gençlerimiz çok güzel, kendini genç hisseden sevgili vatandaşlarımız çok güzel, biz çok güzeliz. Size de bu güzel şehirde bizimle beraber olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz. Biz hepimiz sizleri çok seviyoruz sevgili gençler. Başkanımızın da sizi ne kadar sevdiğini sizlere iletmek istedim. İyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

Gençlerin ve kendini genç hisseden herkesin doyasıya eğlendiği festivalde, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından da müzikseverlere patlamış mısır, kek ve limonata ikramında bulunuldu.

 

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA