13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

20 yıldır AKP’ye destek veren kadının sözleri programa damga vurdu
   

CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde ev hanımlarının sorunlarını dinledi. 20 yıllık AKP’li olduğunu belirten Sivaslı ev hanımının açıklamaları programa damga vurdu.

 
   

CHP  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen ev hanımı “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” ile CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen programda bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, salonda “Halkın umudu Kılıçdaroğlu” tezahüratlarıyla karşılandı.

 

KADINLARDAN HAYAT PAHALILIĞI İSYANI

Hayat pahalılığına isyan eden 3 çocuk annesi Zonguldaklı vatandaş, “Bundan 3-4 sene önce 5-6 tane hayvanım vardı. Bakabiliyorduk. Bu seneye bakarsanız yem fiyatları yüzde 300 arttı. Bakamıyorum. Bir tane bıraktım o da evladımın hatrına. Hayvan bize değil biz hayvana bakıyoruz. 500 liraya aldığımız market masrafları şu anda 3 bin lira. Geriye kalan çocuğun okul masrafı bile değil. Herkes çocuğunu kolejde okuturken bizim çocuklarımız okuyamıyor. Ben anne değil miyim? Benim evlatlarım neden güzel yerlerde okuyamıyor?” diyerek isyan etti.

 

“UMUDUMUZ SİZSİNİZ KILIÇDAROĞLU”

Zonguldaklı besici kadın, “Buradaki tüm bayan arkadaşlarımın adına yalvarıyorum. Biz size yalvarıyoruz. Bütün oylarımız sizin. İktidar, iktidar, iktidar diyorum. Umudumuz sizsiniz Kılıçdaroğlu” diye seslendi, salonda alkış tufanı koptu,  “Umudum yolu Kılıçdaroğlu” sloganları atıldı.

 

20 YILLIK AKP’Lİ: ARTIK KOYU KILIÇDAROĞLU TARAFTARIYIM

20 yıllık AKPli olduğunu belirten Sivaslı vatandaş ise “Çocuklarıma ‘Hakkımı helal etmem AKP'den vazgeçersen’ derken ben şimdi koyu Kılıçdaroğlu taraftarıyım. Ben AKP'li olarak döndüysem umut ederim ki bütün kadınlar dönmüştür. Ben açlıkla yaşamak istemiyorum. Çocuklarım işsizlikle yaşamak istemiyor. Ben geleceğimi göremiyorum. Çocuklarım görsün istiyorum” diye konuştu.

 

İKTİDAR VAATLERİNİ TEK TEK SIRALADI

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, çözüm önerilerini içeren bir konuşma yaptı. Kadınlara söz veren Kılıçdaroğlu, iktidar vaatlerini tek tek şöyle sıraladı:

*Kılıçdaroğlu geldiğinde bir yıl içinde yurt sorununu tamamen çözecek. Her anne baba güven içinde evladını, kızını, oğlunu yurda yerleştirebilecek.

*İktidar olduğumuzda göreceksiniz ki hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, beslenme çantam boştur demeyecek. İktidar olduğumuzda bunu Türkiye'nin genelinde her yerde kreş uygulamasını yapacağız.

*Geliri olmayan bütün ailelere devlet yardım yapacak. Yiyecek dağıtarak değil. Kadının banka hesabına düzenli aylık yatıracak. Kadın, emekli gibi gidecek sosyal hakkını alacak…Bizim iktidarımızda hiçbir aile karanlıkta kalmayacak.

*Hiçbir ailenin suyu kesilmeyecek. Hiçbir aile gelirim yoktur demeyecek. Sosyal devletin güvencesi altında olacak. ‘Niye oy verelim' dediğiniz zaman bunları anlatmanız lazım.

 

“SMA’LI ÇOCUKLARIN İLAÇLARINI DEVLET KARŞILAYACAK”

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “SMA'lı çocukların ilacını devletin karşılaması lazım” diyerek “SMA'lı bütün annelere söyleyin. Kılıçdaroğlu diyor ki iktidara geldiğimizde SMA'lı çocukların ilaçlarını sosyal devlet karşılayacak. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın” şeklinde konuştu.

İktidarın EYT adımını değerlendiren Kılıçdaroğlu, “EYT'lilerin mücadelesini yaptım. En sonunda kabul ettiler. Teklif gelecek. Orada eksiklikler varsa onları da çözeceğiz” dedi.

Kılıçdaroğlu, esnafların ve çiftçilerin çektikleri kredilerin faizlerini bir hafta içinde sıfırlayacaklarını da duyurdu.

 

“20 YILDA YAPAMADILAR 2-3 YILDA TAMAMINI YAPACAĞIZ”

“20 yıldır yapamadılar, bunların tamamını fazla değil, 2-3 yıl içinde tamamını hayata geçireceğiz” diye konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu “Asıl hedefimiz, her evde huzur olmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

“HİÇ KİMSEDEN KORKUM YOK”

“Bu parayı nereden bulacaksın” diyenlere yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Hiç endişe etmeyin. Bu kardeşiniz 27,5 yıl maliyede çalıştı. Para nasıl toplanır, bütçe nasıl yapılır, tasarruf nasıl yapılır hepsini biliyorum. Hiç endişe etmeyin. O 5'li çetelerden milyar dolarları alacağım millete vereceğim. Hiç kimseden korkum yok” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:sözcü

 
 
 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA