13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Borsa’da seçim süreci bitti
   

Mersin Ticaret Borsası Başkanlığına yeniden seçilen Abdullah Özdemir, hem borsa meclisinde hem de yönetim kurullarında genç üye sayısının arttığını söyledi. Özdemir, “Üyelerimize en iyi hizmeti en düşük maliyetle sunacağız” dedi.

 
   

Mersin Ticaret Borsası Başkanlığına yeniden seçilen Abdullah Özdemir, seçimlerle ilgili değerlendirmesinde, yönetim organlarını gençleştirdiklerini vurguladı.

Özdemir, “Üyelerimiz seçimlere yüzde 77 gibi rekor bir katılım oranıyla iştirak ederek, borsamızı ne kadar benimsediklerini ve sahip çıktıklarını gösterdiler. Borsamız organlarında görev almak için 94 üyemiz aday oldu. Çok yoğun bir rekabete sahne olan birinci aşama sonunda, 47 üyemiz kendi Meslek Gruplarında Komiteye, bunların içinden 20 üyemiz de Meclisimize girmeye hak kazandı. Meclisimizin dörtte üçü ilk defa görev yapacak. Genç üyelerimizin sayısı da belirgin biçimde artı. Tüm yönetim organlarımızda deneyim ile dinamizm arasındaki hassas denge kurulmuş oldu” dedi.

 

İKİNCİ AŞAMADA TÜM ORGANLAR OYBİRLİĞİYLE SEÇİLDİ

 

Yönetim ve Disiplin Kurulları ile TOBB Genel Kurul Delege seçimlerinde borsanın kurumsal kültürünün en başat değeri olan uzlaşma ve birlikte hareket etmenin öne çıktığını kaydeden Özdemir, “İkinci aşama seçimlerinin tamamında oy birliği ile görev paylaşımı yapıldı” dedi.

 

Borsanın yeni seçilen Meslek Komiteleri, Meclisi, Yönetim ve Disiplin Kurulları ile üyelere en iyi hizmeti, en düşük maliyetle sunmaya; hizmetlerinin nicelik, nitelik ve çeşitliliğini artırmaya devam edeceğini kaydeden Özdemir şunları söyledi:

 

“YENİ PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

“Yeni dönemde de üyelerimizin sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz. Geçen dönem hazırlıklarını tamamladığımız projeleri süratle hayata geçireceğiz. Mersin ekonomisinin gelişmesi için üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz, bu konuda tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Mersin Ticaret Borsası olarak bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde üyelerimize, kentimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Başta şahsım olmak üzere, borsamız organlarına seçilen tüm ekip arkadaşlarım adına, bizlere gösterdikleri teveccühten dolayı tüm üyelerimize tekrar en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Üyelerimizin bizlere gösterdikleri güven, bizler için gurur ve motivasyon kaynağı oldu. Bizlere duyulan bu güvene layık olmak için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmamalıdır.”

 

Münir Şen meclis başkanı oldu

 

Mersin Ticaret Borsası organ seçimleri sonucunda Ö. Abdullah Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçildi. Münir Şen ise Meclis Başkanı oldu.

Seçim sonuçlarının kesinleşmesi ile birlikte Mersin Ticaret Borsası Organları aşağıdaki şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu: Ömer Abdullah Özdemir (Başkan), Ömer Kaluti, Şükrü Güven, Zeki Sönmez, Ercan Yıldırım, Mehmet Orğun, Ferhat Öner.

Mersin Ticaret Borsası Meclisi: Münir Şen (Meclis Başkanı),  Ömer Abdullah Özdemir, Ömer Kaluti, Şükrü Güven, Zeki Sönmez, Ercan Yıldırım, Mehmet Orğun, Ferhat Öner, Bekir Serttaş, Süleyman Gökalp, Muhammet Öncü, Aydan Dayı Kaymaz, Serbülent Esiroğlu, Avni Köse, Kadri Yüce, İbrahim Hıdıroğlu, Ali Fidan, Ali Küçük, Bülent Elbeyli, Davut Akbaş.

TOBB Genel Kurul Delegeleri: Şükrü Güven, Bekir Serttaş, Mehmet Orğun, Süleyman Gökalp, Serbülent Esiroğlu, Avni Köse, Ali Küçük

Disiplin Kurulu Üyeleri:  Selami Dervişoğlu, Veysel Pütün, Hacı Mehmet Tekin, Yiğitkerem Aksin, Erdem Mercan, Nafi Dayı.

 

 

 

 

 

 

kaynak:mersin yaşam

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA