15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR   10:32  MOLA EVİ’NİN ÖZEL BİREYLERİ SİNEMA ETKİNLİĞİ İLE EĞLENDİ  17:58  VAHAP SEÇER’E BİR DESTEK DE GELECEK PARTİSİ’NDEN  16:56  TOROSLAR’DA CAMİLER RAMAZAN AYINA HAZIRLANIYOR  16:20  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “MERSİN VE İLÇELERİ MAKÛS TALİHİNİ ARTIK YENMELİDİR”  16:57  AHMET SERKAN TUNCER; "MEZİTLİ’YE GÜZELLİK KATMAYA GELİYORUZ!"  14:54  SERDAR SOYDAN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ  09:46  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ZEYTİNLİ CADDESİ`Nİ YENİLEDİ  13:29  CHP ANAMUR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURMUŞ DENİZ; MECLİS ÜYELERİ İLE ESNAFI GEZDİ  11:10  VAHAP SEÇER, NARENCİYE PAKETLEME TESİSİNDE İŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ 

Büyükşehir Erkek Basketbol Takımı’na Yeni Baş Antrenör
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi’nde emin adımlarla ilerliyor. Erkek Basketbol Takımı bünyesine yeni Baş Antrenör Hikmet Şahin Ateşdağlı’yı dahil etti.

 
   

Sporcular, takıma yeni bir soluk getirecek olan Ateşdağlı ile antrenmanlara başladı. Birinci Lig’e çıkmayı hedefleyen Erkek Basketbol Takımı, final grubu maçları için sahalarda mücadelesini sürdürüyor.

Ateşdağlı: “Tecrübe olarak üst düzey bir takım”

Şimdiye kadar birçok takımda antrenörlük yaptığını ifade eden Baş Antrenör Hikmet Şahin Ateşdağlı, Mersin’e yabancı olmadığını, daha önce pek çok kez takımlarla Mersin’e geldiğini belirtti. Ateşdağlı,  şunları söyledi:

“Burada bu sene gayet güzel bir oluşum var. Ligin sonu olmasına rağmen keyifli bir organizasyon var. İnşallah daha keyifli hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Takım lige çıkmak için kurulmuş, yani TBL’ye çıkmak için kurulmuş. Şanssızlıklar yaşamışlar. Ondan dolayı biraz aşağıda bitirilmiş, istenilen basketbol sahaya pek yansıyamamış. Mental olarak çok kaliteli oyunculara sahip takım. Aynı zamanda tecrübe olarak da üst düzey bir takım. Bizim de işimiz bu oyuncuları harmanlamak.  Eğer doğru enerjiyi yakalarsak takımla beraber bu turu geçeceğimizi, turdan sonra da turnuva sisteminde çok daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Takıma güveniyorum. Daha savaşan, daha mücadele eden bir takım organizasyonu bu sene için göreceğiz. Benim buraya gelmekte esas hedefim önümüzdeki seneler. Onun için seneye çok daha erken başlayıp, daha doğru bir yapılanmayla çok daha keyifli bir hale geleceğiz.”

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA