13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Belediye başkanları şiddete sessiz kaldı
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin merkez binası pazartesi akşamı patlayıcı maddeli saldırının hedefi oldu. Belediye tarihinde eşine rastlanmayan bu olay Mersin kamuoyunda tepkiyle karşılandı ancak birçok ilçe belediye başkanı bu vahim olayı görmezden geldi.

 
   

Güney gazetesinde yer alan habere göre, şiddet olayına ilişkin 3 ilçe belediye başkanından tepki geldi. MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, meclis toplatışının açılışında yaptığı konuşmada, “Bir saldırı olduğu söyleniyor. Eğer öyle bir şey varsa son derece üzücüdür. İşten çıkarma, ücretsiz izne çıkarılan arkadaşlarımız var. Bu saldırı hak mücadelesine uygun değildir. Hak mücadelesini gölgede bırakır. Bu nedenle kınıyorum” ifadelerini kullandı. Yılmaz, sosyal medya hesaplarında ise kınama mesajına yer vermedi.

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, sosyal medya hesaplarından  “Mersin Büyükşehir Belediyemize yapılan fiziki saldırı kabul edilemez. Saldırıyı şiddetle kınıyor, Mersin Büyükşehir Belediyemize ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de sosyal medya hesaplarından “Mersin Büyükşehir Belediyemize yapılan alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum.  Büyükşehir Belediyemizin tüm çalışanlarına bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” mesajını paylaştı.

MHP’li Çamlıyayla Belediye Başkanı  İsmail Tepbağlı,  Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve AKP’li Mustafa Gültak ise sosyal medya hesaplarında saldırıya ilişkin bir kınama yayınlamadı.

 

 

kaynak:mersin yaşam

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA