13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse’den hakkında çıkan iddialara yalanlama geldi
   

CHP Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun önünde Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile tartıştığı iddialarına yanıt verdi. Köse, Ankara’da dahi olmadığına dikkat çekerek,

 
   

İFTİRA ATMAYA UTANMIYORLAR 
CHP Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun önünde Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile tartıştığı iddialarına yanıt verdi. Köse, Ankara'da dahi olmadığına dikkat çekerek, "Kadına yönelik şiddetle mücadele ile ilgili bir projenin tanıtımı üzerinden yapılan gerçek dışı bu haber hem basın adına hem siyaset adına utanç vericidir. Beslendikleri yere yaranmaya çalışırken, iftira atmaya utanmıyorlar" dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, havuz medyasında kendisi ile ilgili çıkan iddiaları yalanladı. Fatma Köse'nin açıklaması şöyle:
"Havuz medyasında; partimizin Kadın Kollarının düzenlediği 'YaşamHak' projesinin tanıtım toplantısında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önünde Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile tartıştığımız gibi çirkin bir iddia gündeme geldi. Her canlı, yaşamın bir gerçekliği olarak ölümden hemen önce çırpınır, mücadele ederek hayata tutunmaya çalışır. Bugün Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka ve benim aramda geçtiği iddia edilen kavgayla ilgili yalan haberleri, bu çırpınışa benzetiyorum. 

YOLSUZLUK HABER OLMAZ BU YAYIN ORGANLARINDA
Hiçbir gerçekliği olmayan bu haberin kaynağının kim ya da kimler olduğu bile belli değil. Ben, Ankara’da bile değilken bu olayın yaşanmasının hiçbir imkanı yok. Programlarımız dahilinde Hatay’da gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerin ardından Akdeniz Bölgesi’nde çalışmalarıma devam ediyorum. Böyle çirkin, yalan haber yaparak, doğruluğunu bile sorgulamadan yayınlamak basın etiğine yakışmaz. Kadına yönelik şiddetle mücadele ile ilgili bir projenin tanıtımı üzerinden yapılan gerçek dışı bu haber hem basın adına hem siyaset adına utanç vericidir. Beslendikleri yere yaranmaya çalışırken, iftira atmaya utanmıyorlar.
Havuz medyasının bir parçası haber yapıyor. Aynı havuzdan beslenip, aynı yerden emir alanlar da haberi teyit etme gereği dahi duymadan yayınlıyor. Bu yayın organlarında esnafın yaşadığı sıkıntılar haber olmaz. Ekonomik krizin adı bile anılmaz. Çarşı pazarda vatandaşın yaşadıkları gündemlerine bile girmez. Yoksulluk haber olmaz. Yolsuzluk haber olmaz bu yayın organlarında. Cumhuriyet Halk Partisi'ni ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerlerini nasıl yıpratacaklarının hesabını yaparlar. Çünkü beslendikleri yer belli. Emir adlıkları yer belli. 

BAŞARAMAYACAKLAR
Gerçek bir gazeteci konunun her yönünü araştırmalıdır. İddialar üzerinden haber üreterek, kamuoyuna yanlış bilgi vermek dolandırıcılık ve sahtekarlıktır. Partimizi yıpratma çabalarında başarısız olanlar, bugün farklı bir arayışın içerisine girmiştir. Birileri sistematik yıpratmalarla Cumhuriyet Halk Partisine leke sürmeye, darbe vurmaya çalışıyor ama başaramayacaklar. Hayatta kalma çabaları boşuna. Vatandaşı yalanlarla, iftiralarla, ayrımcılıkla kandırmaya çalışmak acizliktir. 
Cumhuriyet Halk Partisi, kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda yoluna sonsuza kadar devam edecek. İftira ve yalan haberlerle gündem değiştirmeye çalışanlar ise, beslendikleri odaklarla beraber tarihin çöplüğünde yerini alacaklar. Bu haberi yapanları ve yayınlayanları, kınıyor, bahsi geçen olayın yaşanmadığını tüm kamuoyuna saygıyla bildiriyorum."

kaynak:siyaset haber

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA