13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Büyükşehir, Tarsus’taki Huzurevi Bahçesinde Kapsamlı Bakım Çalışması Yaptı
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine hizmetlerini götürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, hayatlarının ikinci baharındaki yaşlıları da unutmayarak, hizmet yelpazesini en geniş şekilde vatandaşlara sunuyor.

 
   

Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus’ta ilçe belediyesinin tesisleri içerisinde yer alan ve 60 yaşlının kaldığı huzurevinin bahçesinde, kapsamlı bakım çalışması yapıldı. Ağaçların budandığı ve çevre bakımının yapıldığı çalışmalar kapsamında huzurevi bahçesine rengarenk çiçek fideleri ve güller dikildi.

EKİPLER, DETAYLI ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ

Tarsus Kaymakamlığı’na bağlı huzurevinin bahçesinde ağaç budama ve çevre bakımı çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi personeli, kamelyaların zemin bakımı ve diğer tadilat çalışmalarını gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında açtığında çok güzel görüntüler oluşturan ruelya, menekşe, papatya, balıkağzı, gelin duvağı gibi çeşit çeşit çiçek fideleri dikilirken, yürüyüş yolu kenarları ise sarmaşıkla donatıldı.

BÜYÜKŞEHİR YETKİLİLERİNDEN ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç ve Mersin İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uyan, huzurevine giderek burada yaşlıları ziyaret etti. CHP Tarsus İlçe Başkan Yardımcısı Haluk Gülbahar’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında Huzurevi Müdiresi Duygu Nur Özdağ, çalışmalarla ve tesisle ilgili bilgi verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “Tarsus Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret etmenin ve onlarla sohbet etmenin mutluluğunu yaşadık. Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlar ve yasal mevzuat içerisinde her zaman huzurevimize destek olacağız” dedi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA