13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI SERDAR SOYDAN’DAN 3 ANA TEMA, 9 İLKE LANSMANI
   

Cumhur İttifakı’nın MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan basın tanıtım toplantısını Mersin Divan Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirdi.

 
   

Cumhur İttifakı’nın MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan basın tanıtım toplantısını Mersin Divan Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirdi. Yaklaşık 750 kişinin katıldığı toplantı büyük ilgi gördü. Soydan, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a hayatımın sonuna kadar bir onur vesilesi sayacağım bu görevi şahsıma verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gerçekleşen basın toplantısına yoğun alkışlarla karşılanan Serdar Soydan, “Mersin, benim doğup büyüdüğüm, eğitim aldığım, çalıştığım ve hizmetkârı olmaktan gurur duyduğum memleketim. Şehrin sorunlarını, ihtiyaçlarını, potansiyelini ve güzelliklerini çok iyi biliyorum. Bundan sonra en büyük hedefim, sizlere verdiğim sözleri tutmak ve Mersin’i hak ettiği yere taşımak olacaktır” ifadelerini kullandı.

3 ANA TEMA ALTINDA 9 İLKEMİZ VAR

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, proje ve hedeflerini ekonomi, tarım ve turizm başlıklı 3 ana temada özetledi. “Mersin Vizyonu” ekseninde tasarladıkları 9 ilkeyi de kamuoyuyla paylaşan Serdar Soydan, bu ilkeleri; “Dijital ve Akıllı Şehir Mersin”, “Planlı ve Dirençli Şehir Mersin”, “Ayrıştıran Değil, Birleştiren Şehir Mersin”, “Yatırım ve Lojistik Şehri Mersin”, “Herkes için Herkese Göre Belediyecilik”, “Yeşili ve Mavisi ile Yaşanabilir Şehir Mersin”, “İnsana Âşık Şehir Mersin”, “Canlıların Dost Şehri Mersin”, “Kültür ve Sanat Şehri Mersin” şeklinde ifade etti.

Soydan, hedeflerinin daha gelişmiş, vizyon sahibi, daha yaşanabilir bir Mersin olduğunu söyledi. Soydan, 9 Mart tarihini işaret ederek; Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’nda 100 proje açıklayacakları büyük proje lansmanına da tüm Mersin halkını davet etti. Rakamlara bakıldığında Mersin’in limon, portakal, greyfurt, mandalina başta olmak üzere tüm narenciye üretimlerinde ilk sıralarda yer alması gerektiğini ifade eden Başkan Adayı Serdar Soydan, planladıkları projelerle bu çerçevede Mersin’i üst sıralara taşıyacaklarını söyledi. Son beş yılda Mersin’in geriye gittiğinin ifade eden Serdar Soydan, ‘bu duruma artık dur demenin zamanının geldiğini ve Mersin’in billboard ya da sosyal medya belediyeciliğini bırakıp vizyoner çalışmalara odaklanması gerektiğini’ vurguladı. Soydan, “Bu kent bırakın Türkiye’yi, sadece narenciye üretimi ile bile Akdeniz’in en önemli kentlerinden biri olmalıydı” dedi.

Mersin’in sahip olduğu kültürel varlıklar ve inanç çeşitliliğinden bahseden Serdar Soydan, “Mersin’imiz UNESCO Dünya Kültür Varlıkları Geçici Listesi’nde 4 kültür varlığına sahip. Bunlar Saint Paul Kuyusu ve Kilisesi, Alahan Manastırı, Mamure Kalesi ve Kızkalesi. İnanç turizmi açısından müthiş bir potansiyel bu” dedi.

Soydan, Mersin’in turizm hedeflerini dünya standartlarına taşıyacaklarını ifade etti. 9 ilkesini tek tek açıklayan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, bu yolda herkesin desteğine ve duasına ihtiyacı olduğunu söyleyerek programını tamamladı.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA