13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

CHP’DEKİ ÇANKAYA KAVGASINA GAZETECİ CİHAN GÜNER NOKTAYI KOYDU: ATAMA CHP’LİYE ZOR SORULAR!
   

CHP’nin Çankaya ilçesinde 24 aday adayı dışında bir ismi adaylaştıracağı iddiasının yankıları sürerken Gazeteci Cihan Güner’in aday olacağı ileri sürülen isme sorduğu üç soru gündeme oturdu.

 
   

Ankara’nın kilit ilçesi Çankaya’da CHP Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Can Güner adı üstünde ciddi bir tartışma yürüyor. Henüz Çankaya’daki adayını açıklamayan CHP’den sızan bilgiler, mevcut Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in de aralarında bulunduğu 24 aday adayın bulunduğu listenin dışından bir ismin konuşulduğu yönünde. Bu isim de Hüseyin Can Güner. Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Hüseyin Can Güner’in CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, “Sırf kişisel yakınlıktan ötürü, Çankaya’da aday adaylarının iradesi, örgütün ve partililerin iradesi hiçe sayılıyor” demişti.

EREN ERDEM’E ‘AJAN KILIKLI SAHTEKAR’ DEDİ

Bu tartışma karşısında açıklama yapmak zorunda kalan Hüseyin Can Güner, kendisini parti ahlakı edinmiş ve hiç çiğnememiş biri olarak değerlendirirken Eren Erdem’e gönderme olarak ise “Kişiliği, kimliği, mesleği, geçmişi belli olmayan, ajan kılıklı sahtekar” dedi. Siyasete Veli Ağbaba ile başlamadığını belirten Hüseyin Can Güner, devamında ise “Ama iyi ki Veli Ağbaba ile tanıştım ve onlarca/yüzlerce partilimiz gibi onunla da yol yürüdüm. Bunu hiçbir menfaat, çıkar ilişkisi ya da beklenti ile yapmadım. Bundan sonra da hiçbir beklenti ile yapmayacağım” ifadelerini kullandı.

ATAMA ADAYLIK İDDİASINI YALANLAMADI

Çankaya’da aday yapılacağı konuşulan Hüseyin Can Güner, açıklamasını “Kişiliği, kimliği, mesleği, geçmişi belli olmayan, ajan kılıklı sahtekarlara inat bundan sonra da doğru bildiğimiz yolda, hiçbir koltuk, makam, mevki, menfaat beklentisi içinde olmadan saf ve temiz duygularla kol kola, omuz omuza yürüyeceğimizi dost ve düşman herkesin bilgisine sunarım” ifadeleriyle bitirirken Çankaya iddiasını konu dahi etmemesi dikkat çekti.

CİHAN GÜNER’DEN BOMBARDIMAN

Eski KRT TV Genel Yayın Yönetmeni Cihan Güner de tartışmaya katıldı. PM Üyesi Hüseyin Can Güner’in X’teki açıklamasını alıntılayan deneyimli gazeteci, Hüseyin Can Güner’i yine mesajı üzerinden eleştirdi. “Hüseyin bey, ‘Hiçbir makam, mevki beklentim yok’ diyorsunuz. Tartışma bitsin diye gazeteci olarak soruyorum” diye söze başlayan Cihan Güner, şu üç soruyu sordu:

Çankaya’ya aday mısınız?

Adaysanız neden resmi başvuruda bulunmadınız, parti hukukuna saygı göstermediniz?

Genel Başkanın talimatlarını yok sayma hakkınız nereden geliyor

Gazeteci Cihan Güner’in sorularına Hüseyin Can Güner cephesinden henüz bir yanıt gelmedi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA