13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

BAŞKAN SEÇER, YENİ YIL ÖNCESİNDE FORUM AVM VE BÜYÜKŞEHİR`İN YILBAŞI PAZARI`NDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeni yıl öncesinde Forum Alışveriş Merkezi`ni ve Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Yılbaşı Pazarı`nı ziyaret ederek, vatandaşların yeni yıllarını kutladı.

 
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeni yıl öncesinde Forum Alışveriş Merkezi`ni ve Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Yılbaşı Pazarı`nı ziyaret ederek, vatandaşların yeni yıllarını kutladı. İlk olarak Forum AVM`de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Seçer, onlarla selamlaşıp, sohbet etti ve yeni yılını kutladı. Ardından Büyükşehir`in, rengârenk atmosferi, ışıklandırmaları ve süslemeleriyle donatılan Yılbaşı Pazarı`nda vatandaşlar ve stant sahipleri ile bir araya gelen Seçer, burada da vatandaşların yeni yılını kutladı. 

Başkan Seçer`e ziyaretlerinde; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan, CHP Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Emre ile  Büyükşehir Belediyesi daire başkanları eşlik etti. Seçer Forum AVM`de özellikle gençlerin yoğun ilgisi ile karşılanırken, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenlerle de bol bol fotoğraf çektirdi. Forum AVM`de bir kafede oturup vatandaşlarla sohbet eden Seçer`i karşısında gören bir vatandaş; “Gerçekten örnek bir Başkansınız. Çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Sizi çok seviyoruz. Başarılar” dedi.  Bir genç de Başkan Seçer`e, “Çocuklar ve gençler için yaptıklarınıza minnettarım, size çok teşekkür ederim” diye konuşarak duygularını ifade etti.

SEÇER, BÜYÜKŞEHİR YILBAŞI PAZARI`NI GEZDİ

Başkan Seçer ardından Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda yer alan Yılbaşı Pazarı`nı ziyaret etti. Burada açılan stantları gezen Seçer, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Seçer, Yılbaşı Pazarı`nda; yeni yıl temalı hediyelik süs eşyalarından takılara, seramik ürünlerden oyuncaklara, mutfak soslarından reçellere varıncaya kadar el emeği göz nuru birçok ürünün yer aldığı satanları tek tek ziyaret etti. Seçer, 7`den 70`e herkesin eğlendiği ve alışveriş yaptığı pazarda, keyifli vakit geçiren vatandaşların yeni yıl heyecanlarına ortak olarak “Mutlu yıllar” dileklerinde bulundu.

Stant sahiplerine “Hayırlı İşler” dileğinde bulunan Başkan Seçer, herkesin yeni yılını kutladı Seçer, stantlarda ikram edilen lezzetlerin de tadına baktı. Seçer ayrıca hafta sonunu Mersin sahilinde geçiren vatandaşlarla da selamlaştı. Seçer, Forum ziyareti ardından Yılbaşı Pazarı`na geçerken GMK Bulvarı üzerinde işyeri bulunan esnafa selam vererek, ‘Hayırlı İşler` diledi. Seçer, hem Forum AVM`de hem de Yılbaşı Pazarı`nda vatandaşlardan gelen talepleri de not ettirdi.

 
 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA