13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

YENİŞEHİR BELEDİYESİ KENTE YEŞİL ALANLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR
   

Mersin Yenişehir Belediyesi, Limonluk Mahallesi`nde oluşturduğu 3 bin 150 metrekarelik korulukla yeşil alan sayısını arttırmaya devam ediyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileriyle birlikte jakaranda fidanlarını toprakla buluşturdu.

 
   

Mersin Yenişehir Belediyesi, Limonluk Mahallesi’nde oluşturduğu 3 bin 150 metrekarelik korulukla yeşil alan sayısını arttırmaya devam ediyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileriyle birlikte jakaranda fidanlarını toprakla buluşturdu.

Yenişehir Belediyesi, kente yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor.

Geçen ay Fuat Morel ve Cumhuriyet Mahalleleri`nde koruluklar oluşturan ve fidan dimi yapan Yenişehir Belediyesi, son olarak Limonluk Mahallesi’nde yeşillendirme çalışması gerçekleştirdi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah, Akdeniz Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileriyle birlikte 3 bin 150 metrekarelik alanda jakaranda fidanlarını toprakla buluşturdu.

Fidan dikimine katılan öğrencileri tebrik eden Başkan Özyiğit, şöyle konuştu:

“Emeğinize yüreğinize sağlık. Burada gerçekten tarihe bir not düşüyoruz, bir eser bırakıyoruz. İnşallah sağlık oldukça, ömür oldukça, çocuklarımıza ve torunlarımıza gösterebileceğimiz bir eser olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Biliyorsunuz iklim konusu gerçekten büyük bir sorun. Mevsimler değişti, tüm dünya olarak bunların müsebbibi biziz. Maalesef dünyayı hor kullandık. Bu işi tek başına bir kişinin, bir belediyenin, bir ilin, bir ilçenin ya da bir ülkenin yapması yetmiyor. Çevre bilincinin herkeste olması gerekiyor. Biz Yenişehir Belediyesi olarak uluslararası iklim ve enerji konulu Avrupa Belediye Başkanları Sözleşmesi’ne imza attık. Yani buradaki karbon emisyonunu 2050 yılında sıfıra indireceğimize dair söz verdik. Daha çok yeşil üreterek, yeşil alanlar oluşturarak, geri dönüşümü sağlayarak, temiz enerjiyi kullanarak geleceğimizi koruyabiliriz. Asfalt döktük, asfalt yaptık demekten hiç mutlu olmuyorum. Çünkü asfalt aslında doğada en büyük hasarlardan birini oluşturuyor. 1 kilometre asfalt yaptıysak, onun yerine bin adet ağaç dikmemiz gerekir. Yeşil alan üretmemiz gerekir. Çünkü bu dengeyi korumak için buna ihtiyacımız var. Geleceğimizi korumalıyız, kentimize sahip çıkmalıyız. Yenişehir’de bunu hemşehrilerimizle birlikte yapıyoruz.” 

 

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA