11:42  KADIN SAĞLIĞI DANIŞMA MERKEZİ KADINLARIN HEM RUHUNA HEM BEDENİNE İYİ GELMEYE DEVAM EDİYOR  20:41  CHP`Lİ 55 İL BAŞKANINDAN "KILIÇDAROĞLU`NA DESTEK DEKLARASYONU"  23:08  ALİ MAHİR BAŞARIR: “13. AĞIR CEZA MAHKEMESI BAŞKANI, HEYETİ HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMALI”  20:44  BÜYÜKŞEHİR, HALK KART EKİM AYI TUTARLARINI HESAPLARA YATIRDI  13:34  MİLLİ ATLET NEVİN YANIT, KIR ÇİÇEKLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  22:22  VAHAP SEÇER, MDTO MECLİS TOPLANTISINA KATILDI  22:07  ALİ MAHİR BAŞARIR: “UTANARAK SÖYLÜYORUM, TUTUKLANAN 3 MİLLETVEKİLİNİN İKİSİ ANAYASA MAHKEMESİ KARARIYLA TAHLİYE OLABİLİYOR”  21:52  YENİŞEHİR BELEDİYESİ KENTE YEŞİL ALANLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR  22:23  MEZİTLİ’DE CUMHURİYETİN 100. YILINDA 100 KOSTÜM SERGİLENDİ  18:37  MERSİN`İN MEZİTLİ İLÇESİNDE CUMHURİYET`İN 100. YILI COŞKUYLA KUTLANDI  03:07  ÖZEL BİREYLER, CUMHURİYET’İN 100. YILINI ATATÜRK’ÜN HUZURUNDA KUTLADI  20:39  VAHAP SEÇER, CUMHURİYET`İN 100. YILI DOLAYISIYLA ATATÜRK ANITI`NA ÇELENK SUNDU  20:01  BAŞKAN YILMAZ, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI KUTLADI  20:24  MERSİN BAROSU, CİNSİYETÇİ SÖYLEMLERE KARŞI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU  10:41   BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINA KUTLAMA MESAJI  10:09  MERSİN BÜYÜKŞEHİR CUMHURİYET`İN 100. YAŞINI COŞKUYLA KUTLUYOR  23:02  ÖZGÜR ÖZEL, MERSİN`DE: “EVET, CHP`DE ASKER DELEGELER VARDIR; O DELEGELER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`ÜN ASKERLERİDİR”  20:39  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DIŞ TETKİK İÇİN TÜM HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI  20:36  TARSUS BELEDİYESİ HALK SAĞLIĞINI TEHDİT EDENLERE GEÇİT VERMİYOR  20:09  DERYA GRUP’TAN 100. YILDA 100 FİDAN GURURU 

ÖZGÜR ÖZEL, MERSİN`DE: “EVET, CHP`DE ASKER DELEGELER VARDIR; O DELEGELER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`ÜN ASKERLERİDİR”
   

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP Mersin İl Başkanlığı`nı ziyaretinde; “Türkiye`de kazandığımız büyükşehirleri artırmak zorundayız. Bunun için partilerimizin tüm üyelerinin, bize oy veren tüm seçmenlerin el ele, omuz omuza dayanışma içerisinde olmaları, bir heyecan duymaları, bu heyecanı sokaklara taşımaları, bu heyecanı diğer seçmenlere göstermeleri son derece önemlidir. Böyle bir değişimin, heyecanın, coşkunun yaşanması için tüm Türkiye`yi ve sizleri, 4-5 Kasım`da Ankara`daki büyük değişim kurultayına davet ediyorum. Sevgili CHP`liler, sakın ha sakın ‘CHP`lilerin asker delegeleri vardır, o delegeler kendisine ne söylenirse yaparlar` bu safsataya kimse inanmasın. Evet, CHP`de asker delegeler vardır; o delegeler Mustafa Kemal Atatürk`ün askerleridir” dedi.

 
   

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP Mersin İl Başkanlığı’nı ziyaretinde; “Türkiye’de kazandığımız büyükşehirleri artırmak zorundayız. Bunun için partilerimizin tüm üyelerinin, bize oy veren tüm seçmenlerin el ele, omuz omuza dayanışma içerisinde olmaları, bir heyecan duymaları, bu heyecanı sokaklara taşımaları, bu heyecanı diğer seçmenlere göstermeleri son derece önemlidir. Böyle bir değişimin, heyecanın, coşkunun yaşanması için tüm Türkiye’yi ve sizleri, 4-5 Kasım’da Ankara’daki büyük değişim kurultayına davet ediyorum. Sevgili CHP’liler, sakın ha sakın ‘CHP’lilerin asker delegeleri vardır, o delegeler kendisine ne söylenirse yaparlar’ bu safsataya kimse inanmasın. Evet, CHP’de asker delegeler vardır; o delegeler Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleridir” dedi.

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, bugün Hatay ve Osmaniye’nin ardından Mersin’i ziyaret etti. Özel’e, Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen eşlik etti. Özel’in, CHP Mersin İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

HER GEÇEN GÜN DEĞİŞİME OLAN İNANÇ KARTOPU GİBİ BÜYÜYOR”

“İl kongremizde, muhteşem bir salonda, değerli başkanımızın ve il yönetiminin seçildiği salonda, hep birlikteydik. O, benim katıldığım dördüncü kongreydi. O kongrede çıktığımız yolu, niyetimizi, nereden ilham aldığımızı, nereye varmak istediğimizi, bunu nasıl yapacağımızı hep birlikte uzun uzun konuşmuştuk. Her geçen gün değişime olan, yaklaşan güzel günlere olan inanç kartopu gibi büyüyor. CHP, Türkiye’de genel başkanına rakip çıkabilen, daha iyi yönetme iddiasında olan kadroların yola çıkabildiği, çoklu yarışlarla genel başkanlığa aday olunabildiği ve diğer partilerdeki tek adam rejimine karşı partide parti içi demokrasinin olabildiğini gösteren yegane örnektir. Partimizle gurur duyuyorum, sizlerle gurur duyuyorum.

BİRİLERİ İSTİYOR DİYE CHP’DE KAVGA OLMAYACAK”

Biz CHP’liler olarak tarihimizdeki doğruları tekrarlayacağımızı, yanlışlardan ders alacağımızı, dünyadaki siyasi akrabalarımızdan iyi örnekleri özümseyeceğimizi, sol rüzgarları Türkiye’de de yeniden estireceğimizi, diğer siyasi partilerden farklı olarak emekten, işçiden yana duran; beyaz, mavi, gri yakalı çalışanlarını haklarını savunan, çiftçiyi, narenciye üreticisini, esnafı, emeklileri, emekçileri ve gençleri savunan sol, sosyal demokrat bir parti olarak buradayız, yollardayız, Anadolu’dayız, Trakya’dayız, omuz omuzayız, hep birlikteyiz. Önce 4-5 Kasım günlerinde, CHP’de cumhuriyet şölenini yaşayacağız. Kim ne derse desin, kötü söz duyduk ancak kötü söz söylemedik. İftira duyduk ama kimseye herhangi bir cevap vermedik. Birileri istiyor diye CHP’de kavga olmayacak.

EVET, CHP’DE ASKER DELEGELER VARDIR; O DELEGELER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ASKERLERİDİR”

Mersin’de önümüzdeki yerel seçimde, bir önceki başarıyı yakalamak, aşmak umudundayız. Türkiye’de kazandığımız büyükşehirleri artırmak zorundayız. Bunun için partilerimizin tüm üyelerinin, bize oy veren tüm seçmenlerin el ele, omuz omuza dayanışma içerisinde olmaları, bir heyecan duymaları, bu heyecanı sokaklara taşımaları, bu heyecanı diğer seçmenlere göstermeleri son derece önemlidir. Böyle bir değişimin, heyecanın, coşkunun yaşanması için tüm Türkiye’yi ve sizleri, 4-5 Kasım’da Ankara’daki büyük değişim kurultayına davet ediyorum. Sevgili CHP’liler, sakın ha sakın ‘CHP’lilerin asker delegeleri vardır, o delegeler kendisine ne söylenirse yaparlar’ bu safsataya kimse inanmasın. Evet, CHP’de asker delegeler vardır; o delegeler Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleridir.

BUNDAN SONRASI İÇİN SİZE, KATIKSIZ PARTİ İÇİ DEMOKRASİ VADEDİYORUM”

Kıymetli delegeler, Ankara’ya gelmeden önce aklına, vicdanına güvendiğiniz herkesle konuşun. Bu partinin bundan sonraki yüzyıldaki kaderini değiştirin. Gelin ki iktidar olalım, gelin ki bundan sonra biz kazanalım, Cumhuriyet kazansın, CHP kazansın, Türkiye kazansın. Ben size sizinle birlikte koşan, terleyen, gücünü örgütten alan, örgütüne güç veren bir genel başkan ve bir genel merkez vadediyorum. Ben bundan sonrası için size, katıksız parti içi demokrasi vadediyorum. Sözün, kararın, yetkinin örgütte olduğu ve asla taviz verilmeyecek her alanda ön seçim vadediyorum. Daha genç kadrolar ve kadın üyelerimiz için her seçimde, eşit temsil vadediyorum.”

KAMERA: DURSUN ALKAYA

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2023 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA