13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

BAŞKAN TARHAN’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINDA EMEKLİLERE MÜJDE
   

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik süreçte emeklilerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla özel bir destek paketi oluşturdu.

 
   

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik süreçte emeklilerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla özel bir destek paketi oluşturdu. Mezitli ilçesinde ikamet eden ve 65 yaşını doldurmuş olan emeklilere yönelik başlatılan çalışmadan; maaşı 8 bin TL’nin altında olan emekliler yararlanacak. Belli kriterdeki emeklilere özel olarak sunulan paket sayesinde; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100 yılına özel 1000 TL destek sağlanacak. Ayrıca emekli olmayıp 65 yaş üstü yaşlılık aylığı alanlarda bu ikramiyeden yararlanacak. Mezitli ilçesinde yaşayan yaklaşık 45 bin emeklinin arasında haberi duyan vatandaşlar, memnuniyetini dile getirerek, umutla beklediklerini dile getirdi.

EMEKLİLERİMİZİ DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIZ

Yardımların her ay düzenli bir şekilde yapılmasını hedeflediklerini belirten Başkan Tarhan, “Mezitlimiz Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçelerinden birisi. Mezitlimizin nüfusu 226 bin, bu nüfusun 5’de 1’i kadar emekli yaşıyor. Belediyemizin temel hizmetlerinin yanında halkımızın ihtiyaç duyduğu sosyal ve ekonomik sorunları da her zaman ön planda tutuyoruz. Emeklilerimizi düşünmek zorundayız. Toplumumuzun en büyük sıkıntılarını emeklilerimizin çektiğini çok iyi biliyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılına özel yapacağımız maddi destek, özellikle ekonomik zorluklarla mücadele eden emekliler ve 65 yaş alığı alanlar için bir küçük ölçüde de olsa can suyu olacaktır. Bu rakamın yeterli olmadığını biliyoruz. Önümüzdeki hedefimiz bu yardımın her ay emeklilerimize ödenmesi yönünde olacaktır.” Şeklinde konuştu.

MAALESEF GEÇİNEMİYORUZ”

Geçim sıkıntısı yaşadıklarını ve Başkan Tarhan tarafından başlatılan çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getiren emekliler; “Emeklilerin durumu ortada. Devlet 7 bin 500 TL emekli maaşı veriyor. Kira fiyatları 10 bin TL’nin üstünde. Ayrıca bir de pazara gidiyorsun en az 500 TL harcıyorsun. Aylığa vurduğunuzda Pazar masrafınız bin 500 TL oluyor. Maalesef geçinemiyoruz. Başkanımız Neşet Tarhan çok güzel bir çalışma başlattı. En azından maddi olarak bizlerin yanında olduğunu hissettirdi. Zaten çalışmalarından memnunuz, Belediyenin Emekli Evine de gidiyoruz burada çok uygun fiyata çayımızı, kahvemizi içiyoruz. Haberi duyunca çok sevindik, kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz. Her zaman kendisinin yanındayız” ifadelerini kullandılar. 

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA