13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, SİLİFKE İLÇEMİZDE ŞEHİT AİLELERİMİZ VE GAZİLERİMİZLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
   

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Şehit aileleri ve Gazilerimiz için Silifke Kaymakamlığı ve Silifke Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

 
   
Programda bir konuşma gerçekleştiren Vali Pehlivan, "Siz kıymetli şehit ailelerimizle ve gazilerimizle bir araya gelmek bizler için her zaman gurur kaynağıdır. Zira sizleri gördüğümüzde manevi hatıralarını hiçbir zaman unutmadığımız ve hiçbir zaman unutmayacağımız aziz şehitlerimizi hatırlıyoruz. Geçmişten bugüne, vatanımızın birliği, bütünlüğü için mücadele ederek canını feda eden, bayrağımızın gönderde özgürce dalgalansın diye kanını akıtan şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Ebediyete irtihal etmiş kahraman gazilerimizi de rahmetle yad ediyor, hayatta olan gazilerimize sağlık ve afiyetler diliyorum. 
 
Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Aziz Türk Milleti tarih sahnesine çıktığı günden bugüne kadar çeşitli zorluklarla mücadele etti. Biz millet olarak,inancımız, medeniyet değerlerimiz gereği, dünyada, insanların huzur ve mutluluk içerisinde, kardeşçe yaşamasını teşvik ettik tarih boyunca. Ama varlığımıza ve bütünlüğümüze tehdit oluştuğunda ise buna tevessül edenlere karşı gereken cevabı vermekten de hiç çekinmemişizdir. Bu mücadeleleri yaparken “Ya şehit olurum ya gazi!” anlayışı inancın,kararlılığın,vatan sevgisinin en somut,en anlamlı göstergesi olmuştur. İşte bu sayede bu zorlu coğrafyada Anadolu'da yüz yıllarca dimdik ayakta durmayı başarmışız. Devletimiz PKK'sından, FETÖ'süne, akla gelebilecek bütün terör örgütlerine karşı en güçlü şekilde mücadelesini sürdürüyor. Terör örgütlerine ve onların destekçilerine bugüne kadar taviz vermedi, bundan sonra da asla taviz vermeyecek,sonunu getirene kadar mücadelesini devam ettirecektir.

Şehitlerimizin, gazilerimizin varlığından ve onların emaneti olan kıymetli ailelerinin varlığından her daim güç alarak geleceğimize umutla bakıyoruz. 
 
6 Şubat tarihinde ülkemizde büyük depremler yaşadık. Bu depremler neticesinde binlerce vatandaşımızı kaybettik. Bu iftar saatinde, deprem afeti nedeniyle kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı temenni ediyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.
 
Düzenlenen programa; Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bülent Keskinsoy, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Petek, Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz katıldı.
 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA