13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN’IN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ MESAJI
   

Aziz Şehitlerimiz! Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü vesilesiyle milletçe sizleri saygıyla, rahmetle yâd ediyoruz.

 
   
Vatana sevgi, bayrağa saygı, mukaddesata hürmet, millete sevda, tarihe vefa duygularıyla harmanlanmış bağımsızlık aşkıyla kuşandınız,yollara düştünüz,cephelere koştunuz.
 
Gövdenizi siper ederek vatan toprağını korudunuz, her karışını kanlarınızla suladınız, canınızı feda ettiniz ve en yüce makamlardan şehitlik mertebesine eriştiniz.
 
İstiklaline ve istikbaline sevdalı bir milletin evlatları olarak ezelden beridir hür yaşadığımız gibi ilelebet hür ve bağımsız yaşayacağımızı tüm dünyaya gösterdiniz.
 
Rengini mübarek kanlarınızdan alan ay yıldızlı al bayrağımızı asla boynu bükük bırakmadınız, bu aziz vatanın dört bir yanında daima gururla dalgalandırdınız.
 
Kutsalımıza namahrem düşman ellerin değmesine müsaade etmediniz. Şahadetleri ile dinin temeli olan ezanın sonsuza kadar yurt semalarında inlemesi için mücadele ettiniz.
 
Sizin bu kahramanlıklarınız, kazandığınız Çanakkale gibi destansı zaferler sayesinde bugün başı dik, alnı açık olarak bizlere emanetiniz olan bu güzel vatanımızda özgürce yaşadığımızın bilinci içerisindeyiz.
 
Sizlere olan minnettarlığımızı göstermenin yegâne yolunun ancak uğruna canını feda etmekten kaçınmadığınız vatanımıza, terimizin son damlasına kadar çalışarak sahip çıkmaktan geçtiğinin idrakindeyiz. Nasıl ki siz Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında ve sayısız diğer savaşlarda, birleşerek milletimize diz çöktürmek, vatanımızı parçalayıp ülkemizi yok etmek maksadıyla saldırıya geçen düşman ordularına geçit vermediniz; bugün de evlatlarınız, vatanımızın birlik ve bütünlüğünü bozmaya yeltenen şer odaklarına, hain terör örgütlerine, onların dahili ve harici destekçilerine asla geçit vermedi, vermeyecek,cansiperane mücadelesini sürdürecektir.
 
Bugünün nesilleri olarak; yaptığınız fedakarlıkları unutmayacak, unutturmayacak,güveninizi boşa çıkarmayacak, emanetinizi var gücümüzle korumaya;
verdiğiniz kutlu mücadeleden ilham alarak,yürüdüğünüz yolu yolumuz bilerek, sizlere layık olmak, tarihimizden, milli ve manevi değerlerimizden güç alarak ülkemizi bilimde,teknolojide, hayatın her alanında muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.
 
Büyük bir gururla kutladığımız Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nın bütün kahramanlarını, canlarını vatan uğruna feda eden aziz Şehitlerimizi, kahraman Gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.
 
                                        Ali Hamza PEHLİVAN
                                        Mersin Valisi
 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA