13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

TARSUS BELEDİYESİ’NİN DEPREM BÖLGESİNDEKİ SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
   

Tarsus Belediyesi Heyeti ve Şefkat Ekibi, depremin olduğu Adıyaman’a giderek, bir yardım TIR’ını daha ulaştırdı. Ayrıca, Adıyaman’da devam eden çalışmalara destek olmak için bölgeye gönderilen iş makineleri, heyelan nedeniyle kapanan yolları açtı.

 
   

Türkiye’nin birçok noktasında olan depremler sonrasında, Tarsus’un tek yürek olduğu afette, yardımlar ulaştırılmaya devam ediyor. Tarsus Belediyesi Heyeti ve Şefkat Ekibi depremin olduğu Adıyaman’a giderek hem yardım TIR’ını ulaştırdı,  hem de bölgede meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan yolları açtı.

İçerisinde çocuklar için yiyecek içecek, iç çamaşırı, hijyen malzemesi, polar battaniye, yastık, yorgan, 5 litrelik su, küçük tüp ve bakliyatların bulunduğu yardım TIR’ı Adıyaman’a ulaştırıldı. Mahalle mahalle dolaşan ekipler, yaraları sarmak için vatandaşlarla bir araya geldi. Onların ihtiyaçlarını karşılayarak yardımları dağıttı.

 

HEYELAN NEDENİYLE KAPANAN YOLLAR AÇILDI

Deprem bölgesi olan Adıyaman’da devam eden çalışmalara destek olmak için gönderilen iş makineleri ise heyelan nedeniyle kapanan yolları açtı.  Yaşam mücadelesi veren vatandaşlar için Tarsus Belediyesi tüm seferberliğini ilan ederek çalışmalarını Adıyaman’da sürdürüyor.

 

ADIYAMAN’IN YARALARINI SARMAK İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILDI

Heyet, aynı zamanda CHP Adıyaman Koordinasyon Merkezi’nde bölgede bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Abdurrahman Tutdere ile bir araya gelerek, Adıyaman’ın yaralarını sarmak için devam edecek olan destekler ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA