13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

BAŞKAN BOZDOĞAN, “GEREKTİĞİNDE BİR MİLLETVEKİLİNİN SESİ GEREKTİĞİNDE GENÇ BİR AKADEMİSYEN OLAN SİNAN ATEŞ’İN SESİ OLURUZ”
   

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı ikinci birleşiminde, CHP’li meclis üyelerinin, siyasi gündemde yer alan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda fikirlerini belirtmesi üzerine, ‘‘yeri değil’’ ifadelerini kullanarak tepki gösteren Cumhur İttifakı meclis üyelerine sert konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük destek veren Başkan Bozdoğan,” Biz gerektiğinde bir milletvekilinin gerektiğinde ise genel başkanımızın yaptığı gibi genç bir akademisyen Sinan Ateş’in sesi oluruz” ifadelerini kullandı.

 
   

Tarsus Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Müdürlüklerden ve komisyonlardan gelen evrakların görüşülmesinin ardından Mecliste dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP’li meclis üyeleri, milletvekillerinin dokunulmazlık fezlekelerinin TBMM Anayasa-Adalet Karma Komisyon gündemine alınması konusunda şiir alıntıları ile tepkilerini gösterdi. Cumhur İttifakı meclis üyelerinin konuya yeri değil ifadeleri ile tepki göstermelerinin ardından konuşan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdi.

 

“YAPILANLAR DA İSTER İSTEMEZ MUTLAKA BİR TEPKİ OLMALI”

Başkan Bozdoğan verilen tepkiler üzerine; “ Bizler çingene çergesinde musandıra arayan insanlar değiliz. Elbette öyle bir şey yapmayız. Ama burada siyasi olarak bir tarafı suçlamak değil, aklıselim olmayan herkesi davet etmektir asıl olay. Daha sağduyulu olmaya davet etmektir. Milletvekilimizin böyle bir acısı, sıkıntısı var. Belki özgürlük için yapıldı tüm bu olanlar. Ama bunun karşısında yapılanlar da ister istemez mutlaka bir tepki olmalı. Özgür ve demokratik bir ülkedeyiz, bu sözlerimizi dile getirebilmeliyiz. Ama olayı daha geniş düşünmek zorundayız.” ifadelerini kullandı.

 

“BU KONUDA KİMSE BİZİ ELEŞTİRMESİN”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren Başkan Bozdoğan,  “Bizler gerektiğinde bir milletvekilinin sesi oluruz. Hatta gerektiğinde genel başkanımızın yaptığı gibi gencecik bir akademisyen olan Sinan Ateş’in de sesi oluruz. Bu konuda kimse bizi eleştirmesin. Doğru olan neyse biz onu yaparız. Burada sadece siyaseti sakın yanlış anlamayın, farklı da görmeyin lütfen. Sabrı vazgeçmek olarak düşünmeyin, ben umudu yarına ertelemek olarak düşünürüm.” dedi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA