13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN BAŞKANLIĞINDA YİKOB BÜNYESİNDE SÜRDÜRÜLEN YATIRIMLARA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
   

Valimiz Ali Hamza Pehlivan Başkanlığında Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) bünyesinde sürdürülen kamu yatırımlarına ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 
   
Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Yatırım ve İzleme Müdür Vekili Eşref Tolga Erdoğdu, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Burgut, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kamil Çelebi Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Abdullah Çakmak katıldı.
 
Vali Pehlivan toplantıda kurum yetkililerinden, Bakanlıklarımızın yatırım programı kapsamında Mersin İlimizde yapımı tamamlanmış, devam eden ve planlanan projeler ile ilgili bilgiler aldı, değerlendirmelerde bulundu.
 
Vali Pehlivan; “Milli Eğitim Bakanlığı yatırım programı kapsamında; Mersin İlimiz genelinde 1480 derslikli 87 okul yapım çalışmaları devam etmektedir. Bunlardan 162 derslikli 10 okulun inşaatı tamamlanarak bu yıl itibariyle eğitim öğretime açıldı. 464 derslikli 24 okulun yapımı, 854 derslikli 53 okulun proje ve ihale süreçleri devam etmektedir.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırım programı kapsamında; Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Valiliğimiz arasında imzalanan protokoller kapsamında İlimiz genelinde 7 Gençlik Merkezi ve 2 Spor Salonu yapılması planlanmıştır. Toroslar ve Yenişehir ilçeleri Gençlik Merkezleri inşaatlarına başlanmış ve inşaatlar devam etmektedir. Silifke, Erdemli, Gülnar, Akdeniz Gençlik Merkezleri ile Silifke ve Akdeniz Spor Salonu proje ve ihale süreçleri devam etmektedir.
 
İçişleri Bakanlığı yatırım programı kapsamında; İlimiz genelinde toplam 13 proje bulunmaktadır. Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü, Erdemli ve Mut ilçelerine Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Hizmet binaları, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı tarafından AFAD Hizmet binası dönüşüm işi, YİKOB tarafından Kuran Kursu onarım işi olmak üzere toplam 5 proje tamamlanmıştır.

Toroslar Polis Merkezi Amirliği, Mezitli ve Osmaniye Polis Merkezi Amirliği, Yenişehir ilçesi Merkez Polisevi, Akdeniz İlçesi Hükümet Konağı yapımı, Kırsal altyapı destek projesi kapsamında muhtelif mahallelerde kilitli parke yapım işi, tarımsal sulama hattı yapımı işi ve Anamur Hükümet Konağı Proje hazırlanması işi ve Kent Yönetim Güvenlik Sistemi bakım onarım işi olarak toplamda 8 proje devam etmektedir.
 
Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yatırım programı kapsamında; İlimiz genelinde kültür varlıkları ile ilgili 26 projenin hayata geçirilmesi planlanmıştır. 
Kültür varlıkları yatırımları ile ilgili Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca 4 proje ile Kültür Katkı Payı Bütçesinden desteklenen 2 proje Belediyelerince tamamlanmıştır. 
Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca 8 proje ile Kültür Katkı Payı Bütçesinden desteklenerek belediyelerce yürütülen 7 proje devam etmekte, 5 proje ihale hazırlık sürecindedir.” dedi.
 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA