13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MERSİN İLİMİZİN EVSAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN ‘ARTİSTİK CİMNASTİK DÜNYA KUPASI (WORLD CHALLENGE CUP) ÖDÜL TÖRENİ’NE KATILDI
   

Valimiz Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi ve çocuklarıyla birlikte Mersin İlimizde düzenlenen ‘5. Artistik Cimnastik Dünya Kupası (World Challenge Cup) madalya törenine katıldı.

 
   
07-09 Ekim 2022 tarihleri arasında Mersin İlimizin ev sahipliğinde Uluslararası Cimnastik Federasyonu (FIG) ile koordinasyon halinde, Türkiye Jimnastik Federasyonu Başkanlığı (TCF) 2022 Yılı Faaliyet Programında yer alan ve Mersin Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen 25 ülkeden 98 sporcunun katıldığı ‘Artistik Cimnastik Dünya Kupası’ müsabakalarında Milli sporcularımız 2 altın, 4 gümüş ve 2 bronz madalya elde ederek toplam 8 madalya ile turnuvaya damgasını vurdu.
‘Mersin Artistik Cimnastik Dünya Kupası’ madalya törenine Vali Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi’nin yanı sıra Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile Cimnastik Federasyonunun yetkilileri ve çok sayıda sporsever katıldı.

Katılan sporcuların spor kariyerleri açısından da büyük önem taşıyan turnuvada paralel bar alanında altın madalya kazanan milli sporcumuz Ferhat Arıcan ile halka aletinde altın madalya kazanan milli sporcumuz Adem Asil'e madalyaları Vali Ali Hamza Pehlivan tarafından takıldı.

Erkek yer aleti ve barfiks alanlarında Adem Asil, kulplu beygir aletinde Ferhat Arıcan ve kadın atlama masasında Bilge Tarhan gümüş madalyanın sahibi olurken, kadın yer aletinde Sevgi Seda Kayışoğlu ve halka aletinde İbrahim Çolak bronz madalyanın sahibi oldu.

Vali Pehlivan, milli sporcularımız başta olmak üzere madalya alan sporcuları ve şampiyonaya katılan bütün sporcuları  tebrik ederek başarılarının artarak devam etmesi yönünde temennide bulundu.

Vali Pehlivan, ”Dünyanın en iyi cimnastik salonları arasında yer alan Mersin Cimnastik Salonumuzda ülkemiz Türkiye'nin yanı sıra Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, Bulgaristan, Kanada, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Mısır, Finlandiya, Büyük Britanya, Hong Kong, Ürdün, Kazakistan, Letonya, Litvanya, Meksika, Romanya, Slovenya, Sırbistan, Slovakya, Tayvan, Amerika, Özbekistan ve Vietnam olmak üzere 25 ülkeden 98 sporcuyu ve kafilelerini İlimizde ağırlamaktan ve ‘5. Artistik Cimnastik Dünya Kupası (World Challenge Cup)’na ev sahipliği yapmaktan dolayı ziyadesiyle memnuniyet duyuyoruz. Madalya kazananlar başta olmak üzere bütün sporcuları tebrik ediyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle, ilgili spor federasyonlarımızla işbirliği ve koordinasyon içinde ulusal ve uluslararası organizasyonlarımız artarak devam edecek.” dedi.
 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA