13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

İncirlik Üssü önünde eylem
   

“Nükleer silahları derhal İncirlik’ten Çıkartın” diyen Sosyalist Cumhuriyet Partisi (SCP) Adana ve Mersin il ve ilçe yöneticileri İncirlik Üssü önünde basın açıklaması yaptı.

 
   

Sosyalist Cumhuriyet Partisi Başkanlık Kurulu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı İncirlik’teki nükleer silahların Türkiye dışına çıkarılması çağrısının ardından Adana ve Mersin il yöneticilerinin katılımı ile Adana’daki İncirlik üssü önünde, ‘İncirlik Üssü’ne el konulsun, ABD’nin nükleer silahları Türkiye dışına çıkarılsın’ eylemi düzenlendi.

 “ABD’NİN NÜKLEER SİLAHLARI HALEN İNCİRLİK ÜSSÜNDE”

“Nükleer silah istemiyoruz”, “Kahrolsun Amerikan emperyalizmi”, “İncirlik üssüne el konulsun” sloganlarının atıldığı eylemde basın açıklamasını Sosyalist Cumhuriyet Partisi Mersin İl Başkanı Hatice Tunç yaptı.

 

Tunç, “İncirlik üssünde ABD’nin nükleer silahlarının olduğu biliniyor. 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminin ardından ABD, buradaki nükleer silahları kendisi açısından daha güvenilir bir başka ülkeye taşımak istediyse de bu gerçekleşmedi. Nükleer silahlar hala İncirlik’te” dedi.

İNCİRLİK 15 TEMMUZ FETÖ’CÜ DARBE GİRİŞİMİNİN KARARGÂHI OLARAK KULLANILDI”

İncirlik’te bulunan nükleer silahların Türkiye’yi hedef haline getirebileceğine dikkat çeken Tunç şunları söyledi:

Nükleer silahların kullanılacağı olası bir savaşta Rusya doğal olarak İncirlik’i vuracaktır.

Böylece Türkiye taraf olmadığı bir savaşta nükleer silahların hedefi olacaktır.

Bu da Adana başta olmak üzere bölgedeki şehirlerimizin Hiroşima’nın kaderini yaşaması anlamına gelecektir.

Türkiye, Ukrayna krizinde Atlantik İttifakının savaş korosuna katılmayarak doğrusunu yaptı. Bugün de yapılması gereken, vakit geçirmeden İncirlik’teki nükleer silahların bir an öne Türkiye dışına çıkarılmasıdır.

İncirlik üssü, Türkiye’nin NATO’ya katıldığı günden bu yana, Türkiye’mizi ilgilendiren her kritik gelişmede, aleyhimize çalışan bir fesat yuvası oldu.

Ukrayna krizinin daha da ağırlaştığı, bir genel savaşa dönme riskinin büyüdüğü ve ABD’nin komşumuz Yunanistan’ı Türkiye’yi hedef alan bir cephaneliğe dönüştürdüğü bugünlerde, İncirlik gibi Türkiye’nin içindeki bir askeri üssün varlığının tehlikeyi daha da büyüttüğü açıktır.

Cumhurbaşkanı’na ve Hükümete sesleniyoruz: Nükleer silahlar derhal Türkiye dışına çıkarılmalıdır. İncirlik üssüne ve onun bir parçası olarak çalışan Malatya Kürecik’teki radar üssüne el konulmalıdır” dedi.

 

 

 

 

 

 

kaynak:mersin yaşam

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA