13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

GENÇLER, TOROSLAR BELEDİYESİNİN GENÇLİK KAMPINDA DOYASIYA EĞLENİYOR
   

Toroslar Belediyesi, 14-17 yaş aralığındaki kız öğrencileri Silifke Kapızlı’daki Gençlik Kampı’nda buluşturdu.

 
   

“Toroslar İlerle Gençlik Seninle” Projesi kapsamında geçtiğimiz yıl 740 gencin kamp hayalini gerçeğe dönüştüren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu yıl da gençleri unutmadı.

İlçenin dört bir yanından kampa gelen kız öğrenciler; denizin tadını çıkarırken, spor ve eğlence dolu aktivitelerle moral depoluyor.

İki grup halinde yapılan ve 5 Ağustos’a kadar devam edecek olan kampın ilki sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın işbirliğiyle düzenlenen kampta toplam 200 öğrenci, kamp deneyimi yaşayacak.

 “İlk Kez Ata Binmenin Heyecanını Yaşadılar”

Gençlik liderlerinin yanı sıra Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) eğitmenlerinin de görev aldığı kampta gençler; yüzme, plaj voleybolu, masa tenisi, dart, langırt, sinema, tiyatro ve ilk yardım dersinin yanı sıra dans ve halk oyunları eğitimi ile el işi çalışmaları da yaparak dolu dolu 3 gün geçirdi.

Denizle, sosyal ve sportif etkinliklerle buluşan gençler, ilk kez ata binmenin heyecanını da yaşadı.

Gençler, Başkan Yılmaz’a Teşekkür Etti

Kampta yeni dostluklar kurarak, unutulmaz anlar yaşayan gençler ise hem eğitici hem de eğlenceli bir kamp yaptıklarını belirterek, kendilerine böyle bir imkan sunan Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

Başkan Yılmaz; “Gençler, Bizim Gözbebeğimiz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, gençlere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek; “Gençlik kamplarının en güzel yaşanmışlığı yeni dostlukların kurulması ve kamp deneyimlerinin yıllarca unutulmamasıdır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak gençlerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“Amacımız, gençlerimizin yaz dönemini daha verimli geçirmeleridir” diyen Başkan Yılmaz; “Gençlerimizin, sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri, bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, sporcu kimlikleriyle öne çıkmaları ve Türk Milletinin değerlerini özümsemiş bir nesil olarak yetişmeleri en büyük arzumuz. Çocuklarımızın daha güzel yarınlara hazırlanabilmeleri için bu aktiviteleri önemsiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA