13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

O müdür açığa alındı
   

Okul bahçesinde öğretmeni darp etmiş, öğrencilerin önünde küfürler savurmuştu. Valilik o şube müdürünü açığa aldı.

 
   

Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü M.S’nin, İçel Anadolu Lisesi bahçesinde öğretmen B.A’yı darp etmesi ve öğrencilerin önünde küfür etmesi kamuoyunda geniş yankı bulmuştu. Aradan geçen sürede Milli Eğitim Müdürlüğünden herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak soruşturma süreci ilerledi ve Mersin Valiliği soruşturmanın selameti açısından şube müdürü M.S’yi açığa aldı.

Valilik, M.S’nin eşi öğretmen N.S’nin ve darp edilen öğretmen B.A’nın da İçel Anadolu Lisesi dışında başka okullarda görevlendirilmesine karar verdi.

 

 

EĞİTİM-SEN: TAKİP EDİYORUZ

Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanı Mahmut Sümbül,  “Bu soruşturmanın titizlikle yürütülerek, mecrasından çıkarmadan, gerçekten de arkadaşımıza hem de okula yapılan saldırı olarak, öğrencilerin eğitim hakkına, oradaki idareye, öğretmenlere yapılan saldırı olarak görüp, bunu doğru bir şekilde değerlendirmelerini ve bir an önce sonuçlandırılmasını istiyoruz.

Bu sadece Mersin Eğitim-Sen’in olarak takipçi olduğu olay değil hem genel merkezimizden hem de tüm Türkiye’nin ve Mersin’deki seçilmişlerin, vekillerin takip ettiği ve üzerinde hassasiyetle durduğu bir olay.

Aynı hassasiyetle olay sonuçlanana kadar üzerinde durulmaya devam edilecek” dedi.

 

MEZUNLAR DERNEĞİNDEN KINAMA

İçel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği de yazılı bir açıklama yaparak Milli Eğitim Şube Müdürü M.S’nin öğretmen B.A’yı darp etmesini kınadı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Her zaman başarılarıyla anılan güzide okulumuzun bu tarz yakışıksız bir olayla gündeme gelmesi tüm İAL mezunlarını, İAL’ye emeği geçen öğretmenlerimizi, velilerimizi ve halihazırda eğitimlerine devam eden sevgili öğrencilerimizi derinden üzmüştür.

Okulumuzun saygınlığını zedeleyen ve başarılarını gölgeleyen bu tarz olayların ortaya çıkaracağı idari ve hukuki süreçlerin takibinde bulunduğumuzu ve bulunacağımızı tüm İAL dostlarına ve kamuoyuna bildirmek isteriz.”

 

 

 

 

 

kaynak:mersin yaşam

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA