13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Vatandaş böyle isyan etti: Yazık, günah bizlere!
   

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır seçim bölgesi olan Mersin’de işçilerle, pazar esnafıyla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 
   

Parti Meclisi üyesi Emre Yılmaz, CHP Mezitli ilçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, CHP Mezitli İlçe Örgütü ve Mezitli Belediye meclis üyeleri ile birlikte Tece Mahallesi’nde limon paketleme tesisinde çalışan kadın işçilerle bir araya gelen CHP’li Başarır’a buradaki işçiler, günde 10 saat çalışarak 145 TL günlük ücret aldıklarını ve evlerine gelen sadece elektrik faturalarının aylık 750 ila 1000 TL arasında değiştiğini, et tüketmelerinin artık kendileri için lüks olduğunu dile getirdiler.

 

Hayat pahalılığının dayanılmaz noktalara ulaştığını ifade eden CHP’li Başarır, “Artık vatandaşımızın, işçimizin, esnafımızın hayat pahalılığı karşısında dayanacak gücü kalmamıştır. Evlere gelen faturalar insanların canını yakmaktadır. Ne yazık ki mevcut siyasi iktidar, halkın yaşadıkları sıkıntıları görmezlikten, duymazlıktan   geliyor. Ancak yapılacak ilk seçimde halk sandıkta onlara seslerini duyuracaktır” dedi.

 

 

ARTIK PAZAR ALIŞVERİŞİ İÇİN EN AZ 300 TL GEREKLİ

 

İşçilerle yapılan görüşmenin ardından Tece’deki Pazar esnafını ziyaret eden CHP’li Başarır’a pazardaki bir emekli vatandaş, “Artık öldük. Emekliyim. 1500 TL elektrik faturası ödüyorum. Yazık, günah bizlere. Yeter artık! Artık pazardan alışveriş yapmak için en az 300 TL ayırmak gerekiyor” dedi.

Bir pazarcı esnafı “7 TL’ye ıspanak alıyoruz. Masrafları da hesap edince 10 TL’ye satsak alan olmuyor, 9 TL’ye satsak zarar ediyoruz. Biz de ne yapacağımızı şaşırdık” dedi.

 

BİR DOKUNUYORUZ BİN AH İŞİTİYORUZ

 

Pazarda gezen bir vatandaşın elindeki ekmek torbasını göstererek bayat ekmek aldığını ifade etmesi üzerine CHP’li Başarır, “Ne acıdır ki vatandaşa bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz. Hemen hemen her vatandaşımızın ortak derdi geçim sıkıntısı. Vatandaşı, emekliyi bayat ekmek almaya zorlayanlar utansın. Halkın sorunlarını ve bu sorunların nasıl çözüleceğini biliyoruz. İlk seçimlerden sonra vatandaşlarımıza yaraşır bir yaşam koşulları oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” sözlerini dile getirdi.

 

 

 

kaynak:mersin yaşam

 
 
 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA