13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

SERHAT SERVET DÖVENCİ 40 MİLYON TL DAHA YATIRIM YAPACAK
   

Türkiye’nin bağlantı elemanlarında ithalatını azaltıp ihracatını arttırarak bir strateji ile büyüme yatırımlarını aralıksız devam eden SERTEL VİDA METAL, 2’nci fabrika yatırımına hazırlanıyor. Firma yeni fabrikası için 40 milyon TL bütçe ayırdı.

 
   

Çelik İhracatçıları Birliği tarafından Çivi, Zincir İhracatı katogorisinde 2017 yılından bu yana 1’incilik ödülünü almaya hak kazanan Sertel Vida Metal A.Ş. bu alanda 5’inci ödülünü aldı. Türkiye’nin Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 2012 ile 2015 yılına ilişkin Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 firması araltırmasında da dereceye giren firma Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2021 Yılı TİM 1000 Listesi’ne 665’inci sıradan girdi. Firma, son olarak İSO Türkiye’nin 2020 Yılı İkinci 500 Büyük Firması araştırmasında da 36’ıncı sırada yer alırken, Ekonomist Dergisi’nin Anadolu Kaplanları 500 Araştırması’nda 248’inci sıradan yer buldu.

Türkiye’nin bağlantı elemanlarında ithalatını azaltıp ihracatını arttıracak bir strateji ile büyüme yatırımlarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Sertel Vida Metal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Servet Dövenci, aldıkları ödüllerin kendilerini dahada motive ettiğini söyledi. Aldıkları en değerli ödülün TOBB ‘un 2012-2015 Yılı En Hızlı Büyüyen 100 Şirket Ödülü olduğunu ifade eden Serhat Servet Dövenci, yeni başarı hikayeleri yazmak için yeni fabrika kurmayı planladıklarını aktardı. Dövenci, ” Ülkemizde ve dünyada yaşanan ekonomik sorunlarla sanayicilik çok meşakkatli bir yol halinde geldi. Ancak ülkemizin geleceğine inandığımız için yatırımlarımıza devam ediyoruz.

 

İhracatta Çivideki Başarı Vidada da Yakalandı

Ciroda sağladıkları yüksek artışın en önemli nedeninin ek kapasite artırımı yatırımlarıyla birlikte yurt dışı pazarlarda yürüttükleri başarılı ihracat operasyonları olduğunu kaydeden Sertel Vida Metal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Servet Dövenci, şöyle konuştu.

” Çivi ürünlerinde sağladığımız başarıyı yurt dışı pazarlarlarımızda vida ürünlerine taşıdık. Sektördeki en büyük rakibimiz Tayvan ve Çinli firmaların maliyetlerinin artmasıyla tedarikçiler yönünü bize çevirmeye başladı. 2021 yılında aylık 15 konteyner olan vida ihracatımızda konteyner sayımız hızla yükseliyor. Yıl sonuna kadar vidadaki aylık konteyner sayımızın 75’e ulaşmasını öngörüyoruz. Çivi ihracatında ise aylık konteyner sayımız 200 civarında seyrediyor. Hem çivi hem de vida ürünlerinde yıl sonuna kadar aylık toplam konteyner sayımız 275’e çıkmasını öngörüyoruz. Kilogram bazındada çivi, vida, cıvata somun ve pul ürünlerinde olmak üzere aylık toplam 5 bin 500 ton bağlantı elemanları ihracatı oranlarına ulaşmayı planlıyoruz.”

 

 

kaynak:halkın sesi33

 
 
 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA