13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

CHP’Lİ KIRILMAZ’DAN MHP’Lİ KILAVUZ’A:"Kılavuzu İftaracı Olanın Burnu Cehaletten Çıkmaz"
   

CHP Gençlik Kolları Genç İşsizliği ve Emekten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

 
   

CHP-MHP arasında gerilim tırmanıyor. MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un CHP’li isimlere yönelik sarf ettiği sözlere CHP tarafından da aynı doz sertlikte yanıtlar geldi. Son olarak CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ile ilgili konuşan MHP’li Kılavuz’a yanıt bu kez CHP Gençlik Kolları Genç İşsizliği ve Emekten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz’dan geldi. CHP’li Kırılmaz şu ifadelerle Kılavuz’a yüklendi:

“VATANDAŞIN GERÇEK GÜNDEMİ OLAN GEÇİM DERDİNİN ÜSTÜNÜ ÖRTME ÇABASINDASINIZ”
“Vatandaşın arasına karışıp destek isteyememenizden de dersinize çalışmadığınızı anlıyoruz. Maalesef şahsınız evine ekmek götürme çabası içerisinde bulunan binlerce emekçiyi zan altında bırakarak belediyede terörle ilişkisi bulunanlar olduğu gibi asılsız ithamlarda Bulunmuştur. Bu iddiaların vatandaşın gerçek gündemi olan geçim derdinin üstünü örtme çabası olduğunun farkındayız.”


“MERSİN HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRDÜKÇE MUTSUZLUĞUNUZ DİLİNİZE YANSIYOR”
“Mersin hak ettiği değeri gördükçe mutsuzluğunuz dilinize yansıyor. Sen hiç merak etme Olcay Kılavuz! Ekmek yediği yere nankörlük eden hiçbir vatansız Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmamaktadır. Ama biz ihanet edenleri, ülkenin kılcal damarlarına kadar sızanlara belediyelerin, devletin her kademesinin kapılarını açanları çok iyi biliyoruz. Siz de onlarla ortak olduğunuz için siz de iyi bilirsiniz!”


“TERÖRLE İLİŞKİSİ OLAN KİŞİLERİ PAYLAŞMAZSANIZ ŞEREFSİZSİNİZ”
“Vahap Seçer’in halk için halkla beraber yönettiği Mersin’de, halka hizmet eden belediye personellerinden terörle ilişkisi olan kişiyi ya da kişileri kamuoyuyla paylaşmazsanız namertsiniz, şerefsizsiniz. Vatandaşın boğazından geçecek sıcak bir çorbayı, garibanın kışın nasıl geçineceğini, engellilerin hayatını kolaylaştırmayı, yaşlıların bakımlarının yapılmasını, çocukların içeceği sütü, Mersinlinin hayali olan metroyu ve bu bölgede sizin gibi sadece seçim zamanı yaşayan insanları değil, Mersin’i ömür bilmiş tüm canlıları düşünen belediye başkanı, teröre destek veren veya buna göz yuman kimseyi Mersin’de çalıştırmaz, barındırmaz.”


“TERÖRE ASIL DESTEK VEREN KİMDİR BİLİYOR MUSUN MİNİK ORTAK?”
“Teröre asıl destek veren kimdir biliyor musun minik ortak? Habur’da terörist elebaşının mektubunu okutan, çadır mahkemelerde aziz vatanımızın askeri yetkili kademelerini yargılayan, Cumhuriyet Bayramında Barzani peşmergelerinin Misak-ı Milli sınırları içerisinde konvoylarla geçmesine göz yuman, işine geldiğinde Kürt kardeşim, işine gelmediğinde sadece etnik kökünden ve kökeninden dolayı bir kesimi terörist ilân eden, sadece İstanbul giderse vanalarımız kapanır zihniyetiyle oy için terörist elebaşının mektubunun kardeşine okutulmasına sessiz kalan sizlersiniz.” 


“VARLIĞINIZ BU ÜLKE İÇİN BEKA SORUNUDUR”
“Milletin gözü önünde Vatan-Millet-Sakarya nidaları atıp, perde arkasında Süleyman Şah türbesini kaçıranlara hep beraber destek verenlersiniz. Varlığınız bu ülke için beka sorunudur. Artık tuzunuz kokmuştur. Mersinli olmayan zatı halinize Mersin halkı ilk seçimlerde cevabı sizlere zarf içerisinde iletecek, yedek kulübesine sizi oturtacaktır. Siz de bekleyin Kılavuz Beyefendi. Gitti gidiyor tiran!”

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA