13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Mersin Büyükşehir, Mahalle Mutfakları İle Sofralara Bereket Olmaya Devam Ediyor
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal projeleriyle vatandaşlara desteğini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin dar gelirli vatandaşlara sunduğu ve beğeni toplayan sosyal projelerinden biri olan 3,5 TL’ye 3 çeşit yemeğin sunulduğu Mahalle Mutfakları projesi, her geçen gün daha geniş kesimlere ulaşıyor. Başkan Vahap Seçer’in önemsediği proje kapsamında kent genelinde 30 noktada vatandaşlara leziz yemekler sunuluyor.

 
   

Tarsus’ta 11 noktada yemek dağıtımı yapılıyor

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından 2020 yılı Mart ayında başlatılan Mahalle Mutfakları projesiyle, dezavantajlı mahalleler başta olmak üzere, önemli noktalarda ve devlet üniversitelerinin bulunduğu alanlarda 3,5 TL’ye 3 çeşit yemek dağıtımı yapılıyor. Tarsus’ta da 11 noktada yemekler yurttaşlara ulaştırılıyor.

 

Vatandaş talep etti, tır hizmet vermeye başladı

 

Tarsus’un dezavantajlı yerleşim yerleri arasında yer alan Barbaros Mahallesi’nde, vatandaşlardan gelen talep üzerine Büyükşehir Belediyesi Mobil Mutfak Tırı da hizmet verdi. Mahallenin ana arteri konumundaki yol üzerinde konuşlanan Mobil Mutfak Tırı’ndan hem Barbaros Mahallesi sakinleri hem de yakın çevresinde bulunan diğer yerleşim yerlerindeki vatandaşlar faydalandı.

 

Tarsus’ta Mithatpaşa, Girne, Çağlayan ve Fahrettinpaşa Mahallelerinde sabit noktalarda, Barbaros, Eski Ömerli, Yeşilyurt, Şahin, Öğretmenevi önü ve Kırklarsırtı Mahallelerinde ise mobil araçlarla lezzetli yemekler, hem hafta içi hem de hafta sonu vatandaşlara sunuluyor. Tarsus Üniversitesi önünde bulunan sabit nokta da hafta içi yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA