13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Müslüme soruşturmasında cinayet kuşkusu: o dağa nasıl çıktı?
   

Kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Konargöçer ailenin 7 çocuğundan ikincisi olan Müslüme Yağal, soruşturması jandarma uzman ekibi ve savcılık tarafından devam ediyor. Müslüme’nin kendi çadırından yaklaşık 8 km uzaklıkta bulunan sık ve dik yamaçlı 500 metre yüksekliğindeki dağa nasıl çıktığı sorusuna yanıt aranırken cinayet kuşkusu üzerinde duruluyor.

 
   

Konar Göçer Yörük Ailesi’nin çocuğu Müslüme kaybolduktan 10 gün sonra dün ormanlık alanda bulundu. 10 Kasım’da başlatılan arama çalışmaları devam ederken Müslüme’nin cansız bedeni çadırlarının kurulduğu yaklaşık 8 km uzaklığında bulunan 500 metre yüksekliğindeki sık ormanlık bir alanda bulunması cinayet kuşkusunu güçlendirdi.

ÖLDÜRÜLÜP O DAĞA MI BIRAKILDI?

Yörük kızı Müslüme Yağal’ın cansız bedeninin çadırlarının bulunduğu yaklaşık 8 km uzaklıkta bulunması cinayet kuşkusu yarattı. Olay üzerindeki esrar perdesinin aralanması için jandarma bünyesinde kurulan özel ekibin çalışması Gülnar Savcılığı işbirliğinde sürüyor. Üst düzey bir yetkili şu anda cinayet kuşkusu üzerinde durulduğunu belirterek, “Cesedin bulunduğu alanın yapılan fiziki incelemesinde çok sık bir orman ve dik yamaçlardan oluşuyor. Bu durumda küçük bir çocuğun yaklaşık 500 metre dik ve sık ormandan yürümesi pek inandırıcı gelmiyor. Bu nedenle de cinayet kuşkusu ciddi şekilde araştırılıyor” dedi.

ÖLDÜRÜLÜP ORAYA MI BIRAKILDI?

İsminin ve görevinin açıklanmasını istemeyen aynı yetkili, “Şu anda kesin olmamakla birlikte çocuğun başka bir yerde öldürülüp, cesedinin bir şekilde dağlık bırakılması üzerinde duruluyor. Özellikle de küçük kızın kaybolduğu saatlerde Mersin-Antalya karayolundan ormanlık alanlara ve Yanışlı mahallesine giren tüm araçlar ve kişiler de araştırılıyor.

HUSUMET İDDİASI DA ARAŞTIRILIYOR

Bu arada kızının cansız bedenine ulaşılmasından sonra eşi Selvi Yağal ile diğer aile fertleriyle birlikte jandarmada ifade veren acılı baba Mehmet Yağal, memleketleri Karaman’da husumetlilerinin bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine Karaman’da da husumetli olduğunu ifade ettiği kişilere yönelik te bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

OTOPSİ YAPILDI

Öte yandan Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından incelenmek üzere Gülnar Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Müslüme Yağal, detaylı otopsi işlemleri için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna getirildi. Dün akşam saatlerinde tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından aile fertleri tarafından alınan Müslüme Yağal’ın cansız bedeni toprağa verilmek üzere Karaman’a götürüldü.

 

 

 

 

kaynak:mersiniz haber

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA