13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Silifke’de İlköğretim Haftası şölen havasında kutlandı
   

Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, Göksu Parkında düzenlenen 20212022 İlköğretim Haftası kutlamaları, şölen havasında gerçekleşti. Müzik öğretmenlerinin konser verdiği kutlamada, Rus ve Türk öğrencileri ile, Silifke Belediyesi Folklor ekibi ve Türkiye Şampiyonu Silifkeli Muay Thai sporcuları gösteri yaptı.

 
   

Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin’in Atatürk Anıtına çelenk sunup, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan İlköğretim Haftası kutlamaları Anıt Meydanı Göksu Parkında devam etti. Türk ve Rus öğrencilerin şarkılar ve şiirler söylediği programda Türk öğrenciler, Özel Moskova Milletlerarası Okulunda eğitim öğretim gören Rus vatandaşı öğrencilere Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler taktim ettiler. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok tarafından öğrencilere defter ve kırtasiye malzemelerinin de dağıtıldığı İlköğretim Haftası kutlamalarında öğrencileri gazlı içeceklerden uzak tutmak için bölgede yetişen doğal limon ve portakal suyuna alıştırmak için limonata ve portakal suyu dağıtıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, "20212022 Eğitim Öğretim yılının Silifke'mize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Eğitim, bir toplumun geleceğini belirleyen bir süreç, bir memleket meselesidir. Türk eğitim sistemimiz; tüm vatandaşlarımızı; Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarından biri olan "Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesillerin, dengeli ve düzgün bir karaktere sahip olmasını, aynı zamanda iyi insan ve iyi bir vatandaş olarak yetiştirilmesi" görevini üstlenmiştir. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi "Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşat: ya da esaret ve sefalete terk eder." Bu düşünceden yola çıkarak, Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyacak olan Bakanlığımızın ortaya koyduğu 2023 hedefleri ve 2053, 2071 vizyonuyla buluşturacak olan temel unsur da yine eğitimdir. Bu bağlamda eğitim ve öğretimdeki en önemli hedefimiz; çocuklarımızın yetenek ve ilgilerinin dâhilinde zihinsel, ruhsal, sosyal gelişimlerine öncülük edip millî, manevi, ahlaki ve evrensel değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmektir” dedi. Etkinliğe Kaymakam Abdullah Aslaner, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, TRT Çukurova Müdürü Sebahattin Kahraman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Mert, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bülent Keskinsoy'da katıldı.

 

 

 

kaynak:iha

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA