13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Mersin Valisi polise hakarete sessiz kaldı. Milletvekili Başarır isyan etti: Bir cevabınız yok mu?
   

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun, polise “şerefsiz” diyen AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ı haklı gören açıklamasına tepki gösterdi. Başarır, “Siz Mersin’in valisisiniz, siz AKP’yi mi temsil ediyorsunuz yoksa devleti mi temsil ediyorsunuz?” dedi.

 
   

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın Mersin Çeşmeli’de aracını durduran polislere “şerefsiz” diyerek hakaret etmesinin yankıları sürüyor.

Mersin Valiliği yazılı bir açıklama yaparak polis memurlarını kusurlu bulmuş, Zeynep Gül Yılmaz’ın hakaret içeren sözleriyle ilgili ise yorum yapmamıştı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin Valiliğinin bu açıklamasına videolu yanıt verdi. Başarır, “Siz Mersin’in valisisiniz, 1 milyon 850 bin kişinin valisisiniz, benim de polislerin de Abanoz Yaylası’ndaki çobanın da valisisiniz.

 

Sizin, ‘kapıma yaklaşma çekil’ , ‘Erdemli’ye her geldiğimde bu pislikle karşılaşıyorum’ diyen, görevini yapmaya çalışan polislere ‘şerefsiz’ diyen milletvekiline bir cevabınız var mı? Siz, AKP’yi mi temsil ediyorsunuz?

Twitter hesabınıza baktım, AKP milletvekillerini takip ediyorsunuz, Cumhurbaşkanını, Bakanları takip ediyorsunuz. Bir tek CHP’li milletvekilini, belediye başkanlarını takip etmiyorsunuz. Bu kadar mı taraflısınız? Siz Mersin’e yakışmıyorsunuz.

Mersin’de böyle vali istemiyoruz. Ya Mersin’in valisi olun ya tayin isteyin ya da istifa edin. Biz taraflı, AKP’nin il başkanı gibi davranan vali istemiyoruz. Siz 22 yıllık mesai arkadaşlarınız olan polislerin haklarını savunun, milletvekilinin değil” ifadelerini kullandı.

“KEŞKE ADINIZ GİBİ MUHTEREM OLABİLSEYDİNİZ”

 

 

Twitter hesabından CHP’li Başarır’a cevap veren İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’yi de sert dille eleştiren CHP’li Başarır şu sözleri dile getirdi:

Keşke adınız gibi muhterem olabilseydiniz. Bir polise ‘şerefsiz’ kelimesi kullanılıyor ancak sen bana hakaret ediyorsun. İftira attığımı söylüyorsun.

O polisler 22 yıl bu devlete hizmet vermiş. Senin gibi atanmamış. Bana iftira atacağına o milletvekilinden hesap sor, validen hesap sor, o emniyet müdüründen hesap sor.

Şerefsiz kelimesi için söylenecek sözünüz yok mu? Pislik kelimesi için söylenecek sözünüz yok mu?

Allah göstermesin bu sözleri bir muhalefet partisi milletvekili söyleseydi neler yapardınız, ne tweetler atardınız. Artık biraz edep, ahlak bir parça utanmanız olsun.

 

 

 

kaynak:mersin yaşam

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA