13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Mersin Merkez Ve Tarsus Emekli Evi Üyeleri Bir Araya Geldi
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren Merkez Emekli Evi üyeleri ile Tarsus Emekli Evi’nin yaş almış üyeleri tanışmak için bir araya geldi.

 
   

Yapılacak gezi ve etkinlikler öncesi emeklilerin kaynaşması sağlandı

 

Tarsus Emekli Evi’ne üye yaş almış emekli vatandaşlar, Mersin merkezde bulunan Emekli Evi’nde ağırlandı. Her iki Emekli Evi’nden etkinliğe toplam 50 üye katıldı. Üyelerin bir araya getirilerek kaynaşması sağlanırken, ilerleyen zamanlarda yapılacak gezi ve etkinliklerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Üyelerin yapılacak etkinliklerle ilgili beklenti ve talepleri dinlendi

 

Emekli Evi üyeleri için düzenlenen etkinliklere pandemi nedeniyle ara verilmişti. Kademeli normalleşme dönemi ile yeniden başlayacak gezi ve etkinliklerle ilgili Mersin Merkez Emekli Evi sorumlusu Gülşah Arslan ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Özlem Yaşar bilgi verdi. Ayrıca düzenlenecek gezi yerleri ve yapılacak etkinliklerle ilgili üyelerin istek ve talepleri de dinlendi. Tanışmak için bir araya gelen Emekli Evi üyelerine sohbetleri sırasında Mersin limonu ile yapılan limonatanın yanında Tarsus’un mamül ikramı da yapıldı.

 

“Etkinliklerimizi, üyelerimizin beklentileri doğrultusunda planlayacağız”

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Özlem Yaşar, kaynaşma etkinliği ile ilgili bilgi vererek, “Amacımız pandemi döneminde evinde kalan emeklilerimizin sosyalleşmelerine katkıda bulunmak, bundan sonraki etkinliklerimize de bir adım oluşturmak. Tarsus Emekli Evi’nden konuklarımız geldi. Mersin Emekli Evi üyelerimizle tanışıyorlar, kaynaşıyorlar, sosyalleşiyorlar. Bundan sonraki etkinliklerimizi onların beklentileri ve istekleri doğrultusunda planlayacağız. Mümkün olduğunca emeklilerimizi hayatımıza dâhil etmeye çalışıyoruz. Bundan sonrasında da yine hem açık alanda hem kapalı alanda bütün emeklilerimiz için etkinliklerimiz olacak” dedi.

 

“İlçelerimizde bu hizmetimizi yaygınlaştırmak istiyoruz”

 

Mersin Merkez Emekli Evi’nde 1500, Tarsus Emekli Evi’nde 310 yaş almış üye vatandaşın hizmet aldığını ifade eden Yaşar, ilçelerde bu hizmet ağını geliştirmek istediklerini kaydetti. Yaşar, “Yine üye olmayan emeklilerimizi de üye olmaya bekliyoruz. Etkinliklerimizde bir arada olmak istiyoruz. Pandemi öncesinde yoğun bir etkinlik programımız vardı. Doğa gezileri, eğitim faaliyetleri. Bundan sonra da pandemi koşullarına uygun şekilde bu etkinliklerimize devam edeceğiz. Tabii daha fazla katılım bekliyoruz. İlçelerimizde bu hizmetimizi yaygınlaştırmak, bütün emeklilerimize dokunmak istiyoruz. Onları da hayatımıza dahil etmek istiyoruz. İlgi büyük. Gerçekten biz de memnunuz. Sağlıklı yaş alma, hayata dahil olma, Mersin’de ne oluyor, bitiyor? Bundan haberdar olma yönünde birçok etkinlik planlıyoruz. Onlara şunu söylüyoruz; hayatımızdasınız ve sizi yanımızda görmekten mutluyuz” ifadelerini kullandı.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA