13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Mersin Marina Lions’ta Yiğit Gökşen dönemi
   

Mersin Marina Lions’ta devir teslim töreni heyecanı yaşandı. Kurucu Başkan Nuran Kurt görevi iş insanı Yiğit Gökşen’e teslim etti.

 
   

Divan Otelde düzenlenen devir teslim törenine Konsey Başkanı Yaşar Ateşoğlu başta olmak üzere çok sayıda lions katılım sağladı. Görevi Kurucu Başkan Nuran Kurt’tan teslim alan 2021-2022 dönem Başkanı Yiğit Gökşen, toplumsal gelişme için lionsların önemine dikkat çekti.

Sosyal yaşam ve eğitim başta olmak üzere bir çok alanda gelişim için çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Gökşen, “Lionslar toplumun gelişmesine katkıda bulunmak için vardır. Sosyal yaşama katkıda bulunmak, karşılıksız hizmet etmek ve farkındalık oluşturmak amacı ile bir aradayız. Bu kocaman ailenin bir ferdi olmak, düşüncelerimi burada hayata geçirme fırsatı elde ettiğim için çok mutluyum. Mersin’de dokunmak, değişim yaratmak ve dikkat çekmek istediğimiz birçok husus var” dedi.

 

YİĞİT GÖKŞEN KİMDİR?

İş insanı Yiğit Gökşen 1977 Ankara doğumlu. Ankara Üniversitesi İnşaat ve Kamu Yönetimi mezunu olan Gökşen, Mersin’de yürütülen birçok proje ve sosyal sorumluluk çalışmalarında yer almış, bu alanda ismini sık sık duyurmuştur. Daha önce Akdeniz Kent Konseyi Başkanlığının yanı sıra MESİAD Genel Sekreterliği yapan Gökşen, birçok STK’da çeşitli görevler aldı. Belediyelere çeşitli teknolojik altyapı, kent mobilyaları ve organizasyonlar sağlayan, Gökşenler Grup Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA