13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

TURAB YENİ YÖNETİMİNDEN, BAŞKAN GÜLTAK’A ZİYARET
   

Türk ve Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği’nin (TURAB) 9’uncu Olağan Genel Kurulu sonucu Genel Başkanlığa seçilen Fahri Kuş ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret etti.

 
   

Başkan Mustafa Gültak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TURAB yönetiminin yürütmeyi planladıkları plan ve projeleri fazlasıyla önemsediklerini ifade etti. Başkan Gültak; “Bizler Akdeniz Belediyesi olarak, sağlam temeller üzerine inşa edilen, ülkemize ve kentimize katma değer sunan, insanlarımıza istihdam sağlayan meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile güç birliği yapmaktan her daim mutlu olmuşuzdur. Bu bağlamda, kentimize ve ülkemize katkı noktasında desteğimizi esirgemeyeceğimiz TURAB'ın yeni Başkanı Fahri Kuş ve yönetimini tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği Başkanı Fahri Kuş ise konuşmasında; yerel dinamiklerle işbirliği ve iletişimin önemine dikkat çekti. Kuş; “TURAB; Türkiye, 6 Türk Cumhuriyeti ve 22 Arap ülkesi arasında kardeş ve dostluk ilişkilerinin gelişmesini, ayrıca uluslararası platformlarda dayanışmasını ve ortak çıkarlarını desteklemeyi temel misyon edinmiş bir sivil toplum örgütüdür.

Buradan hareketle, TURAB gibi önemli sivil toplum kuruluşlarının bölgemize ve dolayısıyla da ülkemize olan ekonomik katkısı yadsınamaz bir gerçektir. Kuşkusuz kent dinamiklerinin destekleri de bizler gibi meslek örgütleri için oldukça önem arz etmektedir. Akdeniz Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gültak'a da bu vesile ile teşekkür ediyor, kentimize sunduğu başarılı hizmetlerin devamını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA