13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

"Sevgi" İle Yeşersin Umutlarımız Demiştik Ama, Kanser Tedavisi Gören Sevgi Yılmaz Hayata Gözlerini Yumdu
   

Uygun donör bulunabilmesi için kök hücre bağışçısı aranan, geçtiğimiz haftalarda İstanbul’da yapılan nakil ile umutları yeşeren, nakil sonrası ise “Kanseri yendiiiimm” ifadeleri ile mutluluğunu paylaşan Sevgi, hayata gözlerini yumdu.

 
   

Mersin’in Toroslar ilçesinde oturan, yakalandığı hastalığın pençesinden kurtulacağı günü beklerken acı haberini üzülerek aldığımız 22 yaşındaki Sevgi Yılmaz melek oldu.
Henüz 18 yaşındayken 8 Mart 2019 yılında lösemi teşhisi konulan ve amansız hastalıkla tanışan Sevgi’nin tedavi süreci o tarihlerde başlamıştı. Ancak, kök hücre bağışçısı aranan Sevgi için geçtiğimiz haftalarda Ablasının “Kök Hücre” bağışı ile umutları yeniden yeşermiş ve “Kanseri yendiiiimm” paylaşımı yapmıştı, bugün acı haber geldi.
Kendisinin yanında olan çeşitli sosyal sorumluluk topluluklarına ait Sosyal Medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımla Sevgi Yılmaz’ın vefat ettiği haberi duyuruldu.

Acı haber şu ifadelerle duyuruldu:
İnanılır kabul edilir gibi değil tam herşey yoluna giriyor derken, nakil olmuştu sevgimiz dualarla umutlarla şarkılarla gönderdik biz onu, oda hep inandı başaracağına etkinlik öncesi bi video çekmişti ben umudumu buldum diye evet o umudu ablasından bulmuştu iyileşecekti çok değil bi hafta önce 'Kanseri yendiiiimm' yazmıştı herşey rüyamıydı biz ne yaşadık😭
Kanser değil biz mi güçlüyüz kanser güçlü işte umutlarımızı tek tek götürüyor inandığımız ne varsa elimizden alıyor. 😭
Hiç uyanmasak, öylece kalsak
Saatlerce, aylarca, yıllarca
Üstümüzde mavi, etrafımız yeşil
Bir tek senin açtığın kırlarda buluşsak
Düşmedi mi hâlâ cemre başına?
Geçmedi mi yağmurun ıslak kokusu?
Var mısın bu yolda, yanı başımda?
Yasla ruhunu bana kır papatyası
Açın cennetin kapılarını Sevgi Yılmaz geliyor😢
#iyİLİKsende💙
Geçen Mart Ayında yaptığımız haberde "Sevgi" İle Yeşersin Umutlarımız! Sevgi Yılmaz O Günü Bekliyor" demiştik.

 

 

kaynak:mersin haber

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA