Ölmek İsteyen Kadını Irmağa Atlayıp Kurtardı



Tarih : 10 Temmuz 2020 Cuma 19:02

Mersin’de intihar etmek için ırmağa atlayan kadın, olayı görüp hiç düşünmeden suya atlayan genç tarafından kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı

Mersin'in Silifke ilçesinde bunalıma giren ve ırmağa atlayarak intihar girişiminde bulunan kadın, olayı görüp hiç düşünmeden suya atlayan genç tarafından kurtarıldı. Kıyıya çıkartılan kadının durumunun iyi olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, 45 yaşındaki Ayşe Ş. yürüyerek Göksu Irmağı kenarına geldi. Ayşe Ş., hiçbir şey olmamış gibi korkuluklardan atlayıp kendini suya bıraktı.

Şans eseri koca bir taşa takılarak suda bir müddet kalan Ayşe Ş.'yi gören bir genç, kadının arkasından ırmağa atladı. Genç, kendinden geçmiş vaziyetteki kadını suyun üzerinde tutmaya devam ederken, olay yerine gelen vatandaşlar kadını yukarı çekti.

Baygın bir vaziyette sudan çıkarılan kadına ilk müdahale olay yerine çağrılan ambulansta 112 görevlileri tarafından yapıldı. Kadın daha sonra Silifke Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ayşe Ş.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.


Okunma : 2359

Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinolay.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA