Tollu: “Bu Sorunu da Yine El Birliği İçinde Hep Birlikte Aşacağız”



Tarih : 25 Mart 2020 Çarşamba 11:02

Erdemli’nin dört bir yanında koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında 200 personeliyle 24 saat temizlik ve dezenfeksiyon işlemini hummalı şekilde gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, çalışmalarını tamamladığı bölgelerde hijyen uygulamalarını da periyodik olarak sürdürüyor.

“ERDEMLİ’NİN DÖRT BİR YANINDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI”

Erdemli Belediyesi; koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında kent merkezinde tüm kamu kurum ve sivil toplum kuruluşları, siyasi parti binaları, muhtarlıklar, banka ve ATM’ler, camiler, okullar, otobüs durakları, kaldırımlar, parklar, yürüyüş yolları, vatandaşların direkt temasla etkileşim içerisine girdikleri yerlerde ve kentin her noktasında dezenfekte çalışmalarına kapsamlı şekilde devam ediyor. Başlattığı dezenfeksiyon atağıyla ilçenin dört bir tarafını kontrol altına alan belediye ekipleri; Erdemli Oto Sanatkarları ve Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Erdemli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Huzurevi, Erdemli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Merkez Cami, Muhtarlıklar, Ziraat Bankası ve Sivil Toplum Kuruluşlarında dezenfeksiyon yaptı. Koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdiği bölgelerde periyodik olarak çalışmalarını topyekûn sürdüren ekipler, daha sonra rotasını esnafın kalbinin attığı yer olarak bilinen Sanayi Sitesine çevirdi. Ekipler, burada koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında dikkatle ve özenle dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Dezenfekte çalışması sırasında iş yeri çalışanları durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek çalışanlarına başarılar diledi.

“VATANDAŞIMIZIN CAN, MAL GÜVENLİĞİ VE SAĞLIĞI ÖNCELİĞİMİZDİR, BİZE GÜVENİN”

İnsan yoğunluğunun bulunduğu bölgelerde periyodik olarak dezenfekte işleminin yapıldığı bilgisini paylaşan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tedbiri üst düzeyde tutmak gerektiğine işaret etti. Dezenfeksiyon çalışmalarına periyodik olarak devam ettiklerine dikkati çeken Tollu, “Bir vatandaşımızın dahi bu virüsü kapmaması için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Vatandaşlarının bu konuda içlerinin rahat olmasını dileyen Tollu, “Bize güvenin. Can, mal güvenliği ve sağlığınız önceliğimizdir. Salgın hastalıklardan korunmak için vatandaşlarımıza da görev düşüyor. Uzmanlarımızın tedbir ve önerilerini dikkate alalım. Kişisel temizlik ve sosyal izolasyon olmak üzere alınan tüm önlemlere riayet etmelerini bekliyoruz. Amacımız; Erdemlimizde topyekûn önlem alarak tamamen hijyenik koşullarda bir Erdemli sağlamaktır. Bu sorunu da yine el birliği içinde hep birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.

Yetkililerden yapılan açıklamada, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında hijyen seferberliğinin sürdüğü bildirilirken, dezenfeksiyon işlemlerine hizmet yürütülen tüm ortak alanlarda özenle devam edileceği kaydedildi. Vatandaşların bireysel olarak alacakları önlemlerin de çok önemli olduğunun altını çizen yetkililer, “444 5 609 numaralı iletişim hattımızdan aklınıza takılan bütün soruları bize sorabilirsiniz” bilgisini de paylaştı.

 


Okunma : 879

Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinolay.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA