MEZİTLİ BELEDİYESİ`NDE PERSONELE 18 BİN LİRA PROMOSYON



Tarih : 27 Temmuz 2023 Perşembe 13:55

Mezitli Belediyesi, memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli personelin ilçe belediyeleri baz alındığında Mersin`in en yüksek banka promosyonunu almasını sağladı. Protokol kapsamında Belediye bünyesinde çalışan memur, sözleşmeli ve kadrolu işçilere, 18 bin TL promosyon ücreti yatırılacak.

Mezitli Belediyesi, memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli personelin ilçe belediyeleri baz alındığında Mersin`in en yüksek banka promosyonunu almasını sağladı. Protokol kapsamında Belediye bünyesinde çalışan memur, sözleşmeli ve kadrolu işçilere, 18 bin TL promosyon ücreti yatırılacak.

Yapılan promosyon sözleşmesi ile Mezitli Belediyesi çalışanları, çalışan sayısı ile kıyaslandığında Mersin`de en yüksek promosyonu aldı.

Özellikle ülke olarak büyük ekonomik sıkıntının yaşandığı günlerde personele katkı sağlamak amacıyla banka yetkilileri ile yoğun görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Görüşmelerimiz sonrasında ilçe belediyeleri baz alınırsa personelimiz en yüksek promosyonlardan birisini almış oldu. Geçtiğimiz aylarda da Belediye-İş Sendikası ile yaptığımız Toplu Sözleşme ile yine yüzde 63 oranında ücret artışını personelimize vererek bu alanda da en yüksek rakamı sağlamayı başarmıştık. Bundan sonra da tüm çalışanlarımızın görevlerini yaparken en iyi karşılığı alabilmesi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Okunma : 711

Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinolay.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA