23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU  22:30  AKDENİZ BELEDİYESİ GELECEK 5 YILIN ROTASINI BELİRLİYOR  22:28  TALAT DINÇER, “ÜLKEMIZ GENELINDE TOPLAM KAÇ TANE ENGELLI VATANDAŞıMıZ IŞSIZDIR?”  13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU 

Büyükşehir’den Festival Sonrası Tiyatro Topluluklarına Teşekkür Plaketi
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla bu yıl ilkini düzenlediği “Mersin Özel Tiyatro Festivali” sona erdi. Büyükşehir, festivale katılım sağlayan 3 tiyatro grubuyla festival sonrası bir buluşma düzenledi. Buluşmada, gruplara teşekkür plaketleri takdim edildi.

 
   

Oyunlar dijital platformlarda izleyenlere ulaştı

Festivalde Özel Tarsus Şehir Tiyatrosu, ‘Duvar’ oyununu, Duvarsız Sanat Tiyatrosu  ‘Soluk Soluğa’ adlı oyununu, Tiyatro Körebe ise ‘Ayıp Ettik’ oyununu sahnelemişti. Oyunlar dijital platformlar aracılığıyla izleyenlere ulaştı. Festivalde, salgın nedeniyle zor günler yaşayan 3 yerel tiyatro topluluğundaki 16 sanat emekçisine de Büyükşehir destek sağladı.

Tiyatro topluluklarına plaketler sunuldu

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, düzenlenen buluşmada topluluklara teşekkür plaketlerini takdim etti. Plaketleri Özel Tarsus Şehir Tiyatrosu adına Tayfun Bağcı, Duvarsız Sanat Tiyatrosu adına Zehra Uyulgan ve Tiyatro Körebe adına Umay Güzey aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Sizlerle yaptığımız bu çalışma bizleri çok mutlu etti”

Bengi İspir Özdülger, bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Yapmış olduğumuz bu çalışmada bir arada olduğumuz için hem size bir teşekkür etmek hem de tanışmak istemiştik. Ekim ayındaki Tiyatro Günleri’nde yaptığınız güzel çalışmalar için bir teşekkür karşılığı olarak hepinize bir plaket takdim etmiştik. Aynısını bugün de gerçekleştirelim istedik. Çünkü sizlerle yaptığımız bu çalışma bizleri çok mutlu etti. Sanat yolculuğunda hep birlikte olduğumuz için elbette ki mutluyuz. Başvurumuza katılım sağladığınız ve hep birlikte güzel bir şekilde bu sonuca ulaştığımız için mutluyuz” dedi.

Buluşmanın ardından Sabahattin Ali’nin eseri olan ve Mersin Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “Ölümü Ardında Gezdirenler” oyunun yerel tiyatro topluluklarına özel gösterimi yapıldı.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA