23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU  22:30  AKDENİZ BELEDİYESİ GELECEK 5 YILIN ROTASINI BELİRLİYOR  22:28  TALAT DINÇER, “ÜLKEMIZ GENELINDE TOPLAM KAÇ TANE ENGELLI VATANDAŞıMıZ IŞSIZDIR?”  13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba:
   

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti. Başkan Tarhan’la, geçtiğimiz günlerde imzalanan Toplu İş Sözleşmesi ve pandemi sürecinde gerçekleştirilen Belediye çalışmaları hakkında sohbet eden Ağbaba, Mezitli’nin son 7 yılda yakaladığı ivmenin oldukça etkileyici olduğunu söyledi.

 
   
‘Mezitli Belediyesi diğer belediyelere örnek oluyor’
CHP’li belediyelerin asgari ücretleri belirlerken en düşük 3100 lira olarak karar aldığını hatırlatarak, Mezitli Belediyesinin bu rakamın da üzerine çıktığını ifade eden Ağbaba, Başkan Tarhan’a örnek olacak bir sosyal belediyecilik sergilediği için teşekkürlerini iletti. Ziyaretiyle ilgili yaptığı değerlendirmede çalışanın emeğinin en iyi CHP’li belediyeler tarafından değerlendirileceğine vurgu yaptı. Mezitli Belediyesinin Asgari Ücret Komisyonu toplantılarına başlamadan en düşük ücreti 3 bin 650 lira olarak belirlemesine dikkat çeken Ağbaba, “Mezitli Belediyemiz bu kadar ekonomik sıkıntının, buhranın olduğu bir yerde çok önemli bir iş yaptı. Asgari ücreti en az 3 bin 650 lira olarak belirledi. Aynı zamanda eşit işe eşit ücret uygulamasına geçti. Bu konuda da pek çok yerde örnek alınması gereken bir uygulama. Genel başkanımızın yapmış olduğu çağrıyı Mezitli Belediyemiz vesilesiyle bir kez daha hatırlatmak isterim. Mezitli Belediyemiz gibi CHP’li 251 belediye asgari ücreti en az 3100 lira olarak belirlerken, devletin vermemesini de kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz. Mezitli Belediyemiz belirlenen rakamında üstüne çıkarak 3 bin 650 lira yaptı. Çalışanlarını aynı zamanda birçok sosyal haktan da faydalandırmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik denildiğinde bunu en iyi yerine getiren belediyelerden birincisi Mezitli Belediyesi” dedi.

Tüm Mezitlililerin yeni yılını da kutlayan Ağbaba, “Bu vesileyle belediye çalışanlarının yeni yılını kutlarken, Mezitli’nin örnek belediye olmasını sağlayan Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkür ediyorum. 7 yıldır yaptığı uygulamalarla en iyi belediyelerimizden birisi oldu. Küçük bir belediyeyken Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçelerinden birisini ortaya çıkardı. Ben de bir Mezitlili olarak yaptığı tüm çalışmalara teşekkür ediyor ve yeni yılını kutluyorum” diye konuştu.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 


  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA