23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU  22:30  AKDENİZ BELEDİYESİ GELECEK 5 YILIN ROTASINI BELİRLİYOR  22:28  TALAT DINÇER, “ÜLKEMIZ GENELINDE TOPLAM KAÇ TANE ENGELLI VATANDAŞıMıZ IŞSIZDIR?”  13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU 

Temizlik işçisi kadından örnek davranış
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı temizlik personeli Elife Özcan, örnek davranışıyla takdir topladı.

 
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'na bağlı temizlik personeli Elife Özcan, örnek davranışıyla takdir topladı. Temizlik yaparken caddede bir miktar para bulan Özcan, parayı Osmaniye Şehit Burak Yıldız Polis Merkezi Amirliği'ne teslim etti.

Büyükşehir Belediyesi'nde 2019 yılından itibaren temizlik personeli olarak istihdam edilen kadınlar, çalışkanlığı ve işine duyduğu saygıyla Mersinliler tarafından takdir toplamaya devam ediyor. Caddelerdeki ufacık bir çöp parçasını bile özenle temizleyen kadın personel, duyarlılıklarıyla da vatandaşlara güven veriyor. O kadınlardan Elife Özcan'da temizlik sırasında bulduğu parayı karakola götürerek, bir kez daha gönülleri kazandı. Karakola parayı tutanakla teslim eden Özcan'a, polis memurları duyarlılığından dolayı teşekkürlerini iletti.

"Sonuçta bunda insanların emeği var"

Sabah 07.00'de Kuvayi Milliye Caddesini süpürmeye başladığını ve öğle arasının ardından göreve başladığı esnada yerde bir miktar para bulduğunu söyleyen Özcan, birim sorumlusunu arayıp durumu bildirdiğini ve parayı karakola teslim edeceğini dile getirdi. Parayı bulduğunda aklına parayı düşüren kişinin emek harcayarak söz konusu parayı kazandığının geldiğini vurgulayan Özcan, "Sonuçta bunda insanların emeği var. Bir banknot için bir gün boyunca çalışıyorlar. Bu yüzden yerine teslim olmasını isterim. Karşı taraf için çok üzüldüm. İnsanlar o kadar emek veriyorlar ve emeklerinin birden yok olması üzücü bir durum" dedi.

İşini severek yaptığını ve zaman zaman bu tarz durumlarla karşılaştıklarında aynı duyarlılıkla hareket ettiklerini vurgulayan Özcan, "İşimden, Başkanımız'dan çok memnunum. İşimi çok severek yapıyorum. Hiçbir sıkıntım yok çok şükür. Güven de önemli. Şimdiye kadar kaç tane kart bulmuşumdur. Bir şey bulduğum zaman direkt polise teslim ederim. Kimse kimsenin hakkını yemesin, herkes teslim etsin isterim" diye konuştu. 

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA