23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU  22:30  AKDENİZ BELEDİYESİ GELECEK 5 YILIN ROTASINI BELİRLİYOR  22:28  TALAT DINÇER, “ÜLKEMIZ GENELINDE TOPLAM KAÇ TANE ENGELLI VATANDAŞıMıZ IŞSIZDIR?”  13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU 

-Üretici Pazarında “Üretici İle Tüketici” Buluşuyor
   

Mersin’in Erdemli ilçesinde, üreticinin ürünlerini aracısız satabileceği alanları Erdemli Belediyesi oluşturuyor.

 
   

Koronavirüs salgını sürecinde bütün gücüyle vatandaşların yanında olan Erdemli Belediyesi,  üreticilerin ürünlerini iç ve dış piyasaya sunmasına öncülük ediyor. Çiftçiler, belediyenin oluşturduğu Üretici Pazarında, ürünlerini yöre halkı ve ziyaretçilere satıyor.

Erdemli Belediyesi tarafından ilçenin bir çok mahallesinde hijyen koşullarına uygun yapılan pazar yerleri, vatandaşların alış verişte en çok tercih ettiği yerlerin başında geliyor. Çiftçilerin kendi ürettiği doğal ve el yapımı ürünleri, ilçe halkı ve ilçeye gelen ziyaretçilere ulaştırdığı pazarda, Yeni koronavirüs (COVID-19) kontrollü sosyal hayat kurallarına uygun alış verişler gerçekleştiriliyor.

 Üreticilerin Pazar sorunlarını çözmek için birçok alanda çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “  Üreticilerimizin ürettikleri ürünleri, hem ilçe halkımıza hem de ilçemize gelen ziyaretçilerimize ilk elden ulaştırıyoruz. Özellikle pandemi sürecinde üreticilerimizin pazar sorunlarını çözebilmek,  mevcut durumlarını daha iyi hale getirebilmek için projeler yaptık. “E Ticaret Dijital Dönüşüm Projesi”, Kooperatif projesi gibi projelerle bu sorunlara çözüm sunuyoruz. Üreten çiftçilerimizin ürünlerini artı değere kavuşturacak her türlü pazarı, ya oluşturuyoruz ya da o alanlara ulaşmasına yönelik projeler yapıyoruz. Bu pazarlarda, vatandaşlarımıza en iyi ürünü ilk elden ulaştırıyoruz.  Biz Erdemli Belediyesi olarak, klasik belediyecilik yapmıyoruz.  Üreticilerimizin ürünlerini iç pazarın yansıra, dünyanın her tarafına ulaştıracağız” diye konuştu. 

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 


  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA