23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU  22:30  AKDENİZ BELEDİYESİ GELECEK 5 YILIN ROTASINI BELİRLİYOR  22:28  TALAT DINÇER, “ÜLKEMIZ GENELINDE TOPLAM KAÇ TANE ENGELLI VATANDAŞıMıZ IŞSIZDIR?”  13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU 

Mezitlili Kadınlar Güçlerini Birleştiriyor
   

Mezitli Solinova Üretici Kadın Kooperatifi ile Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı yaptıkları iş birliği kapsamında üretim fazlası ürünleri değerlendiriyor.

 
   

Üretimleri değerlendirilirken, saklama, hijyen, gıda üretim, doğru kullanım gibi konularda tam verim alınabilmesi amacıyla eğitim seminerinde bir araya geliyorlar.

Mezitli Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen eğitim toplantısında gıda mühendisi Gizem Sırım Salman hijyen konusunda kooperatif üyelerine ve Kadın Üretici Pazarı’nda tezgâh açan kadınlara eğitim verdi. Gizem Sırım Salman kadınların, merak ettiği konularla ilgili yönelttikleri soruları yanıtladı.

 

Mezitli Solinova Üretici Kadın Kooperatifi ile Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı arasında gerçekleşen iş birliği ve bu yapıyı güçlendirmek amacıyla verilen eğitimler hakkında bilgiler aktaran Kooperatif Başkanı Prof. Dr. Ayşe Gül Yılgör, “Kadınlar olarak doğru üretim ve emeklerimizin doğru değerlendirilmesi amacıyla bir iş birliği yaptık. Artık bu işbirliğinin daha sağlam temeller üzerine oturması için de bir dizi eğitim seminerleri serisi yapıyoruz. Bugün de hijyen eğitimi nedeniyle toplandık. Daha bilgili daha sağlığa uygun üretim ve satışı birlikte başarmış olacağız” dedi.

Kadınların elini attığı her işin başarılı olduğuna vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Özellikle Kadın Üretici Pazarlarımızda ya da kooperatifimizde satıştan artan ürünleri değerlendirme konusunda örnek bir işbirliğine imza attılar. Yani kadınlarımız yılmadan, usanmadan üretimlerini değerlendirmek için her gün yeni bir çalışmaya imza atıyorlar. Bu işbirliğinin önümüzdeki süreçte çok güzel sonuçlara vesile olacağına hiç kuşkum yok. Kadınlarımızı gösterdikleri bu duyarlılık nedeniyle kutluyorum” diye konuştu.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 


  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA