23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU  22:30  AKDENİZ BELEDİYESİ GELECEK 5 YILIN ROTASINI BELİRLİYOR  22:28  TALAT DINÇER, “ÜLKEMIZ GENELINDE TOPLAM KAÇ TANE ENGELLI VATANDAŞıMıZ IŞSIZDIR?”  13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU 

Akşener’e böyle seslendi: Susturulmaktan bıktım, artık konuşmak istiyorum
   

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in, esnaf ziyaretlerine devam ettiği Hatay’da bir esnafın sözleri çevredekileri duygulandırdı. "Eşim 8 aylık hamile, doğacak çocuğumun geleceğini görmüyorum bu ülkede" diyen esnaf, "Atatürk’e yapılan haksızlık, hakaretten sıkıldık. 30 yaşındayım susturulmaktan bıktım, artık konuşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

 
   

15 aydır Anadolu’da il il, ilçe ilçe vatandaşların sorunlarını dinleyip TBMM Grup Toplantısı’nda dile getiren Akşener’in bugünkü durağı Hatay oldu. Geçen haftaki Rize gerginliği ve Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın “Daha neler olacak neler” şeklindeki sözlerinin ardından Hatay’da coşkuyla karşılanan Akşener için “Cumhurbaşkanı Akşener” sloganıyla karşılandı. Akşener, ziyaretinin ilk durağı Kırıkhan ilçesinde üreticilerin, esnafın dertlerini dinledi.

SOĞAN ÜRETİCİLERİ İSYAN ETTİ: ÇAREMİZ YOK!

Bir grup soğan üreticisi yaşadıkları ekonomik sıkıntıları anlatmak için yola soğanlarını döktü. Üreticilerin sorunlarını dinleyen Akşener, gündeme getireceğini ifade etti. Çiftçiler, “Çaremiz yok, işimiz bu yapmak zorundayız, ülkeyi terk edecek halimiz yok. Sizden ricamız soğan çiftçisinin düştüğü zor durumu gündeme getirmeniz. Sayın bakanımız geldi soğandan hiç bahsetmedi. Reklam yaptılar gittiler. 100 metre aşağıda tarlamız. Gübre mazot desteğini ödesin, gündeme getirin rica ediyoruz sizden” dedi.

“80 LİRALIK MALI 150 LİRAYA ALIYORUZ”

Bir giyim mağazasını ziyaret eden Akşener, işletme sahibine işlerin nasıl olduğunu sordu. İşlerinin durgun olduğunu belirten işletme sahibi, “Senelik 50 bin lira kiramız var, 2 yıldır çıkartamadık. Pandemiden dolayı çıkartamadık cepten yiyoruz. Destek veriyorlar 3 bin lira kime yetecek? Burada 5 kişi çalışıyoruz. Kiminin maaşını verebiliyoruz, kiminin yarısını verebiliyoruz idare ediyorlar. Geçinme derdiyle uğraşıyoruz. 80 liralık malı 150 liraya alıyoruz. Durumlarımız kritik. Vergilerin düşmesini istiyoruz. Ama 2 yıldır kritik durumdayız” diye konuştu.

“30 YAŞINDAYIM SUSTURULMAKTAN BIKTIM”

Bir kuyumcu esnafı ise Akşener'e yaşadığı sorunları şöyle anlattı:


* Benim çocuğum kız olacak Allah kısmet ederse. Ve bu kadar kadın cinayeti gerçekleşmişken bu ülkede, bu kadar kadın şiddeti gerçekleşmişken ben nasıl bir evlat yetiştireceğim bu ülkede?* Şimdi Meral Hanım sizler tüm ülkeyi geziyorsunuz sokak sokak, esnaf esnaf. Benim eşim 8 aylık hamile, benim doğacak çocuğumun geleceğini ben görmüyorum bu ülkede. Doğacak çocuğumun geleceğini görmüyorum.

* Ben sizden tek bir şey rica ediyorum. Grup toplantınızın yüzde 80'nini Atatürk'e ayırın yeter artık. Atatürk'e yapılan haksızlık hakaretten sıkıldık. 30 yaşındayım susturulmaktan bıktım, artık konuşmak istiyorum bu ülkede, konuşmak istiyorum. Derdimi anlatmak istiyorum.

* Yanlış demiyorum hiç kimse yanlış değil, insanoğludur hata yapabilir. Ama biz size güvendik, Kemal başkana güvendik, lütfen bizim değerlerimize milli ve dini değerlerimize sahip çıkın.

 

 

kaynak:sözcü

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 


  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA