Büyükşehir, Parkları Çocuklar İçin Hazırlıyor



Tarih : 19 Mayıs 2020 Salı 12:21

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını tedbirlerinin azaltıldığı ve normalleşme sürecinin başladığı bu dönemde parklardaki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını tedbirlerinin azaltıldığı ve normalleşme sürecinin başladığı bu dönemde, yurttaşlar için parklardaki çalışmalarını yoğunlaştırdı.    

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kültür Park, Atatürk Parkı, Tarsus Kültür Park başta olmak üzere belediyenin sorumluluğunda bulunan 15 parkta bakım çalışmalarını hızlandırdı. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlerin gevşetilmesi ve normalleşme süreci ile bazı kısıtlamaların kaldırılmasının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, parklardaki çocuk oyun gruplarının bakımı yapılarak, oyun alanları çocuklar için hazır hale getiriliyor.

Oyun grupları rengarenk boyanıyor

Güneşten solan çocuk oyun grupları rengarenk boyanarak, ilk günkü görünümüne kavuşturuluyor.

Ekipler, parklarda ve çocuk oyun gruplarında zarar gören kısımları da onarıyor. Parklardaki dezenfeksiyon işlemleri ise düzenli olarak gerçekleştiriliyor.


Okunma : 633

Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinolay.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA