"Tarsus Adliyesi Birinci Sınıf Kategorisine Alınmalı"



Tarih : 11 Şubat 2019 Pazartesi 14:56

Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Tarsus ilçe temsilcisi ve yönetim kurulu üyesi Av. Cihan Öktem ile birlikte Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Tarsus’un nüfus yoğunluğu bakımından yoğun bir ilçe ve birçok il barosuna göre daha fazla avukat sayısına sahip olduğunu belirten Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Tarsus Adliyesi’nin birinci sınıf kategorisine alınıp, adliyedeki işlerin daha hızlı ve kaliteli yürütülmesi gerektiğini söyledi. Bunun için adliyeye daha fazla hâkim ve savcı atanması gerektiğini dile getiren Yeşilboğaz, Tarsus Adliyesi’ne ticaret ve çocuk mahkemesi kurulması konusunda daha önce varılan ortak görüş konusunda çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Ziyaretten ve karşılıklı fikir alışverişinden mutluluk duyduğunu ifade eden Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ise, Tarsus Adliyesi’nin daha iyi hizmet verebilmesi için Mersin Barosu ile ortak çalışmalarda yer almayı önemsediklerini ifade ederek, sorunların ve çözüm önerilerinin avukatlarla işbirliği yapmanın sorunların hızlı çözümünde olumlu etki yaratacağını kaydetti.


Okunma : 1131

Etiketler : mersin barosu, bilgin yeşilboğaz, barolar birliği




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinolay.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA