Gülnar Halk Eğitimi Merkezinde depremzedeler için atkı ve bere üretiliyor



Tarih : 16 Şubat 2023 Perşembe 17:18

Gülnar Kaymakamlığı ve Gülnar Belediyesi koordinesinde deprem bölgesine ve ilçeye gelen depremzedeler için atkı ve bere üretiliyor.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlerin yaralarını sarmak için çalıştıklarını belirtti.

Depremde hayatını kaybedenlere rahmet dileğinde bulunan Ünüvar, "Kaymakamlığımızın koordinesinde depremzede kardeşlerimize yardımlarımızı ulaştırmaya ve onların yanlarında olmaya devam ediyoruz. İlçemizde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü usta öğreticilerimiz de gönülleri ısıtacak örnek bir davranış sergiledi. Belediyemizin desteğiyle usta öğreticiler tarafından üretilen el emeği göz nuru 500 atkı ve bere ilçemize gelen depremzede kardeşlerimize ulaştırılıyor." diye konuştu.

Ünüvar, depremzedelere destek olmaya devam edeceklerini belirtti.​​​​​​​​​​​​​​

 

 

 

 

 

 

kaynak:AA


Okunma : 2378

Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinolay.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA